Bu Nasıl Habercilik?

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2

Star'da Uğur DÜNDAR varken ne kadar din karşıtı haberler yaptığını hepimiz izlemiştik. O haberlerden bir tanesini aşağıda tekrar izleyebilirsiniz. İstanbul Anadolu yakasında özel bir ilköğretim okulunun Cuma günü ders saatleri dışında, öğle vaktinde, öğrencileri topluca namaza götürmesi Star'a çok dokunmuş olacak ki korku müziği eşliğinde haber yapmışlardı.

Haberin İslam karşıtlığı olmasını geçtim ben. "Bu Nasıl Habercilik?" diye başlık atmama sebep olan kısmına gelelim. Çocuklar Cuma Namazı'na giderken yürüyerek gidiyorlardı ve dönüşte de yürüyerek geldiklerine dâir fotoğraflar var. Ancak kendini uyanık zanneden bu haberciler sırf karalama olsun diye "kameraları gören çocuklar kaçıştı" diye arabadan inen ve okula doğru koşan çocukları gösteriyor. Belli ki onlar o anda başka bir yerden geliyorlar veya aynı yerden bile gelseler sırf muzurluk olsun diye okula doğru koşuyorlar. Hiçbirinde öyle kameralardan kaçar bir ifade yok. Hani çocuğunuzu okula veya parka götürürsünüz de "Aman oğlum koşuşturma" dersiniz ama o yine de koşar ya, işte öyle bir koşuşturma var orada ancak medya bunu görmek istediği gibi bize göstermek istiyor.
Ne diyelim? Böyle insanlardan bizleri korusun Yaradanımız. 

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. İnsan, gönlünden veya aklından ne geçiyorsa onu söyler. Yüreği pisliğe bulanmışların ağızlarından güzel bir söz çıkacağını zannetmiyorum. Bu söylediklerimle ilgili bir söz vardı ama aklıma gelmedi...

    Sessiz kalmadığın için teşekkürler!

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!