Geyikli Ede Apart Otel 9,4/10

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Ezine'deki bir fabrikadaki randevum dolayısıyla yakınlarda bir yerde konaklamak için Geyikli Beldesi'ndeki otellere baktım. En yüksek oya sahip Ede Apart Otel dikkatimi çekti. Booking.com'da 10 üzerinden 9,4 puan almış 8 görüş bildiren kişi tarafından. Sadece 8 kişinin görüş bildirmesinin sebebi ise Ede Apart Otel daha 7-8 aylık bir işletme. Otelin işletmecileri emekli bir karı-koca olan Dilek Hanım ve Etem Bey'ler.

Otele ilk girişte çevredeki köpeklerden ve dün geceki şiddetli lodostan dolayı ürktüm desem abartmış olmam. Küçükken iki defa köpek ısırdığı için ister istemez çekiniyorum köpeklerden. Aslında oradaki 3-5 köpekten sadece Zeytin isimli 16 yaşındaki köpek işletmecilere ait. Diğer köpekler yazlıkçılardan kalma köpeklermiş ve onları besledikleri için de sürekli apartın etrafında dolaşıyorlarmış. Köpekler olur da kediler olmaz mı? Otelin içinde de vardı ancak onlar ben oradayken miskinlikle meşguldüler. Onlardan tırsmadım yani.

Benim korktuğumu anladıkları için içeri girerken bana yardımcı oldular. Kayıt işlemleri ve akşam yemeği faslından sonra şirin odama geçme fırsatım oldu. Bu tarz butik otellerde kendinizi bir müşteri değil de misafirmiş gibi hissediyorsunuz. Otel yeni olduğu için her şey son kalitede yaptırılmış. Dilek Hanım mobilya tercihlerini IKEA'dan yana kullanmış ve oldukça iyi de yapmış. Benim için önemli olan internette akşam bir sıkıntı yoktu ancak sabahleyin biraz sıkıntılı idi. Hava şartlarından olduğunu düşünüyorum onun da.
Yine güzel bir uykudan sonra sabah erkenden kalktım ve kahvaltıya geçtim. Kahvaltı Booking.com'daki yorumlardan da okuduğum gibi tamamen organik, yöreye has ürünlerden hazırlanmış bir kahvaltı idi. Dilek Hanım'a karpuz reçelini sordum. Hemen çıkardı ve tabağa koyup getirdi. En çok da ondan yedim zaten. Diğer otel yazılarımı okuyanlar bilirler bu tarz kahvaltılar bana göre değil ancak görüntü beni bile etkilemişti zaten. Hemen fotoğraf çekip Facebook'a da koymuştum.

Genel olarak güzel bir konaklama oldu benim için. Bozcaada'ya geçecekken vapuru falan kaçırırsanız orada bir eviniz olduğunu unutmayın. Odunluk İskelesi mevkiinde yer alan oteli ve kahvaltıyı siz de çok seveceksiniz.

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!