Panderma Port Hotel 8,8/10

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Bu haftaki son durağım Bandırma'daki Panderma Port Hotel oldu. Bu oteli de yine Booking.com aracılığı ile buldum. Booking.com'daki puanı 8,8/10 idi. Bandırma'daki en yüksek puana sahip oteldi yanlış hatırlamıyorsam eğer. 2014'teki puanı ise 8,2 imiş. Demek ki hizmet kalitesinde bir artış var.

Otel tıpkı Ayvalık'taki Kidalyo Otel gibi tarihi bir yapı. Tüm taban ve tavanlar ahşaptan. Bastığınızda gıcırdayan o ahşaplarda insanlar rahatsız olmasın diye dikkatli yürümeye çalışmak bile ayrı bir güzellik. İlk önce bana 207 No'lu odayı verdiler ancak modeme uzak olduğu için internet çekmiyordu desem yeridir. Resepsiyon birkaç defa reset attı; sonra başka bir görevli arkadaş geldi ancak sorun düzelmedi. Bunun üzerine odamı değiştirmelerini rica ettim. 103 No'lu odayı tahsis ettiler. İkinci kattan birinci kata pijamalarımla eşyalarımı taşırken keşke görevli arkadaş yardımcı olsaydı. Aslında yardımcı oldu ama sadece bir çantamı tuttu. Ben 2 tur atmak zorunda kaldım. 103 No'lu odada büyük yatak varken 207 No'lu odada ise ayrı ayrı iki yatak vardı. İnternet sorunumuz da çözülmüştü oda değiştirince. Otel işletmecisine tavsiyem iç tarafta kalan odalar için de modem sayısını artırmasıdır.

Gece rahat bir uyku çektim ve sabah duştan sonra kahvaltıya geçtim. Kahvaltı bu haftaki iki konaklamamın aksine açık büfeydi. Tabağıma çok fazla bir şey almadığımı ve bakındığımı gören bir bayan sahanda yumurta veya omlet yapmayı tavsiye etti. Ekstra ücreti de yokmuş. Kabul edip teşekkür ettim. Kahvaltı da genel anlamıyla güzeldi. Çıkış işlemleri yapılırken otopark durumunu sordum. Çünkü otelin ön tarafı belediye tarafından yol kenarı otoparkı olarak işletiliyordu. Görevli görmezse ödemeden gidebilirsiniz, sıkıntı olmaz dedi. Siz ödemiyor musunuz dediğimde hayır dedi. Daha önce hemen yakınlarda başka bir otelde konakladığımda onlar ödüyorlardı. Artık uzatmadım ve otelden ayrıldım. 3,50 TL otopark ücreti ödedim. Booking.com sitesinde otopark var diye gösteriyor ancak firmanın kendine ait bir otoparkı veya ücretini ödediği bir otopark hizmeti yok.

Burada konaklarken fotoğraf çekmeyi unuttum maalesef. O yüzden internetten bulduğum bir fotoğraf koymakla yetiniyorum.

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!