Bozüyük Çalı Otel 7,9/10

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Bozüyük'te konaklanabilecek birkaç otel seçeneği vardı ve aynı firmaya ait Grand Çalı Otel'deki resepsiyonistin konuşmalarını beğenmediğim için Çalı Otel'i tercih ettim. Booking.com'da 10 üzerinden 7,9 puan almış iyi bir otel.

Bilgi alıp rezervasyon yaptırmak için oteli aradığımda telefona çıkan bayan çok ilgili davrandı. 7 Nisan Regâib Kandili gecesi konakladım otelde ve o gece de oruç tutmak için niyetlenecektim. Bunu ilettiğimde gece bana özel bir tabak hazırlayacaklarını söylediler. Benden sonraki arkadaşıma da bilgi vereceğim zaten dedi telefonda bayan.

Otele giriş yaptığımda resepsiyonda başka bir bayan vardı. O da çok ilgili davrandı ve gece bana tabak hazırlanacağını söyledi. Teşekkür edip 207 No'lu odaya çıktık. Halletmem gereken işlerim olduğu için iftar vaktine kadar internet kullanmam gerekecekti. İnterneti ilk açtığımda biraz aksaklık vardı ancak sonradan hiçbir sorun kalmadı. Oda gerçekten çok temizdi ve çok güzel kokuyordu.

Oteldeki tek sıkıntım elektrik tesisatı ile oldu. Banyonun havalandırması ile ışığı tek düğmeden açılıyor ancak havalandırma aşırı derecede rahatsız edici bir şekilde çalışıyordu. Ayrıca odadaki prizlerden birçoğu çalışmıyordu. iPad'imi ilk taktığım priz hiç çalışmadı. Sonrasında başka bir prize taktım ve çalıştığını görünce de bıraktım. Sabah kalktığımda şarj olmadığını görünce çok zor bir günün beni beklediğini anladım. Otel yönetiminin 207 No'lu odanın elektrik tesisatına baktırması gerekiyor.

Odadaki diğer ilginç bir ayrıntı ise klozetin tam duvar dibinde olması. Aşırı kilosu olan birisi kesinlikle o klozete oturamaz. Bunu yapan adam hiç mi düşünmedi acaba bunu. :)

Gece uyanamadığım için maalesef kahvaltı (sahur tabağı) hakkında yorum yapamayacağım ancak sabah çıkışta benim için tabak hazırlandığını, ancak uyandırma taleplerini olumsuz yanıtladığım için rahatsız etmediklerinin bilgisini vermeleri bile işlerini ne kadar iyi takip ettiklerini gösteriyordu. Otel personelinin bu denli özenli çalışmaları hoşuma gitti açıkçası.

Bozüyük civarında konaklamanız gerekirse bu oteli tercih edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!