Tavsiye Sanal Mağaza: n11 TEİF

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
4
n11'i duymayan kalmamıştır artık herhalde. Arkasında güçlü bir firma olunca kısa sürede adından söz ettiren bir online satış platformu oldu. Ben mümkün oldukça alışverişlerini internetten yapmaya çalışan biriyimdir. İnternette rekabet daha fazla olduğu için aynı ürünü çok daha uygun fiyatlara bulabiliyorsunuz. Tabii ki burada dikkat edilmesi gereken ise ürünü aldığınız yerin güvenilir olması. 3.000,00 TL'lik telefonu 300,00 TL'ye satan yerler kesinlikle güvenilir yerler değildir mesela.

Neyse asıl konumuza dönelim. Geçenlerde bizim Kayra Eymen paşaya bir salıncak alalım dedik. Mâlum kış geldi ve artık parka çıkamadığımız için evde oyalamak için böyle bir şeye başvurduk. İnternetten fiyat karşılaştırırken en uygun fiyat olarak n11'de kargo dâhil 53,90 TL'ye Pilsan Samba Salıncak'ı gördüm. Başka platformlarda fiyatı 60,00 TL ve üzerinde ayrıca kargo da dâhil değildi. Bu arada yine yeri gelmişken bahsedeyim ben internette fiyat karşılaştırmak için de akakce.com'u kullanırım. Size de tavsiye ederim.

n11'deki bu üründen hemen sipariş verdim. Hemen ertesi gün ürün geldi. Ancak ürün streç filme sarılarak gönderilmişti. Başka da hiçbir eksiği (tam olarak eksik sayılmaz ama) yoktu. Ben ürün aldıktan sonra aşağıdaki gibi yorum yaptım.


Bugün ürünü satan mağazadan Yaşar Bey diye bir beyefendi beni aradı ve "Mağaza ürün paketine özen göstermişti" ifadesindeki olumsuz notum için açıklama yaptı. Açıkçası n11 gibi güvenilir platformlarda mağazanın bugüne kadar benim için bir önemi yoktu. Sonuçta alışverişim n11 güvencesi altında diye düşünürdüm. Ancak bugün fikrim değişti. Benim alışveriş yaptığım mağazanın adı TEİF imiş. Mağaza isminin açılımı ise Türkiye'deki En İyi Fiyat. Yaşar Bey uzun uzadıya mağazalarından, işlerini nasıl itina ile yaptıklarından bahsederek benim gönlümü aldı. Ayrıca niçin streç filme sarıp gönderdiklerini de söyledi ki benim yazdığım yorumda da tahmin ettiğim üzere ürün fabrikadan zaten kutusuz bir şekilde sevk ediliyormuş.

TEİF mağazası bu işi ciddiyetle yapan bir firma imiş. Verdiği rakamları tam hatırlamıyorum ancak 9.000 m² kapalı alanlarında satışa sundukları tüm ürünlerin stokları mevcut imiş. Oldukça büyük çaplı çalışan bir firma yani. Ne ararsanız bulabileceğiniz bir ürün çeşitlilikleri var.


Mağaza Performansı bölümündeki oylara şöyle bir baktım da şöyle bir oran çıktı:

Ürün açıklamalarda anlatıldığı gibiydi: %94,65 olumlu, %5,35 olumsuz
Mağaza ürün paketine özen göstermişti: %94,72 olumlu, %5,28 olumsuz
Mağazanın iletişimden memnunum: %95,28 olumlu, %4,72 olumsuz

Gayet başarılı bir performans bence.

Bundan sonra bir şeyler almadan önce TEİF mağazasında da fiyat araştırması yapacağım. Fiyat yüksek kalırsa Yaşar Bey'i arar indirim isterim artık. Ha bu arada blogdan çok para kazanırsam bir para sayma makinası alırım artık. TEİF'te var nasıl olsa. TEİF'te HTM Stone Para Sayma Makinası 719,90 TL imiş.

Bu da bonus olsun. TEİF'ten aldığımız Pilsan Samba Salıncak'ta uyuklayan bir Kayra Eymen:

Recep Hilmi Tufan (@rehitu) tarafından paylaşılan bir video ()

Yorum Gönder

4Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Bu güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler. Eşimde n11'den çok alışveriş yapıyor, mağazayı hemen söyleyeceğim ona da. Ayrıca sondaki bonusa da kocaman bir maşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Hocam ekran kartı için uygun bir magaza öneriniz varmı n11 de ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef önerebileceğim bir yer. TEİF'e iyice baktınız mı?

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!