Öğle Yemekleri Şaypa'dan

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Bursa'ya yolu düşenler veya Bursa'da yaşayanlar bilir Şaypa'yı. Şaypa, Bursa'nın en büyük yerel zincir marketlerinden bir tanesi belki de en büyüğü. Yakın zamanda şirket el değiştirdi ve Şaypa'yı İstanbul merkezli Onur Market satın aldı. Hizmet kalitesi zaten iyiydi ancak yeni yönetimin gelmesiyle ben daha değişik tanıtımlar olur diye düşünmüştüm aslında.

Neyse asıl konumuza dönelim. İşim gereği öğle yemeklerini dışarıda yiyorum. Aslında en güzeli dışarıda hiç yemek yememek ancak nefsimize yenik düşüyoruz işte. Eğer Bursa Nilüfer bölgesinde isem son zamanlarda öğle yemeği tercihimi Şaypa'nın Ataevler'deki mağazasından yana kullanıyorum. Şaypa bir market evet ama Maxima olarak nitelendirilen büyük mağazalarında sıcak yemek bölümü de var. Bütün Maxima'larda var mı bilmiyorum. Şöyle ki Milet Mahallesi'ndeki bana yakın olan Maxima'da sadece döner varken Ataevler Maxima'da dönerin yanısıra pilav, kırmızı ve beyaz et çeşitleri, meze çeşitleri de var ve kg hesabı ile satılıyor.

Bu yazımda yer veririm diye aslında Şaypa'nın Twitter hesabına sormuştum bu hizmeti sunan mağazalarını ancak lütfedip de cevap yazmadılar.


Kg fiyatlarını hatırlamıyorum ancak göz kararı aldığım bütün yemekler çok çok uygundu. Mesala aşağıdaki porsiyonlara ortalama 6,00-7,00 TL ödediğimi hatırlıyorum.




Oldukça da lezzetli yemekleri. Benim gibi hesap kitap yapmak zorunda olan Bursalılar tercih edebilir diye düşündüğüm için paylaştım bu yazıyı.

Eğer Bursa'da yaşıyorsanız ve sizin bildiğiniz farklı bir Şaypa'da da bu hizmet varsa yorum yazarak bildirirseniz sevinirim. 

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!