Balıkesir'in Markası ÖzerHisar Ayranı

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
10
İşim gereği sık sık Balıkesir'e geliyorum. Hâliyle öğle ve akşam yemeklerini de bu şehirde yiyorum. Balıkesir'de nereye gitsem ÖzerHisar ayranlarını görüyorum. Twitter'da, Swarm'da herkes yemeğin yanında ÖzerHisar ayranını övüyor. Ayran gerçekten güzel.


Ben gurmelik konusunda çok başarılı değilimdir. Özellikle hassas ayarım yoktur. Bir yemek ya iyidir ya da kötüdür benim için. Bunun ince nüans ayarları yoktur yani. O yüzden ÖzerHisar ayranının diğer ayranlardan bir farkı yok gibi benim için ancak diğerlerinden farklı olarak algılayabildiğim tek şey daha koyu kıvamda olması.

ÖzerHisar ayranı sadece Balıkesir'de satılıyor anladığım kadarıyla. Biraz önce sitesine girdiğimde gördüğüm reklam da bunu doğruladı zaten. Firma sanırım gelen talepleri göz ardı edemedi ve Ege ile Marmara bölgelerinde bayilik vermek istediğini belirten bir reklam yayımlamış sitesinde.


Bugün Balıkesir'deki Yeni Yıldız Lokantası'nda siparişimi beklerken ÖzerHisar ayranı gelince Twitter'dan yorumlara bakayım dedim. Herkes beğeniyor markayı.



Aslında markanın ilk defa dikkatimi çekmesi şöyle olmuştu: Ortaokul arkadaşım Ali İhsan'ın benden önce Balıkesir'deki Hünkar Kömürde Döner'deki Foursquare yorumunu okumuştum.


Bugün de düşündüm ki madem bu kadar çok seveni var; ben de blogumda yer vereyim.

Herkese benden ÖzerHisar ayranı! :)

Yorum Gönder

10Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Daha önce hiç görmedim.. Belki o bölgeye yakınlıktan dolayı bulabilirim, merak ettim cidden tadını.. Susurluk ayranını biliyoruz da bu yeni çıktı :) teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında yeni değil ancak sadece Balıkesir'de varmış. Bakalım bayilerini bulurlarsa yakında yayılırlar Ege ve Marmara'ya.

      Sil
  2. Daha önce duymadım bu markayı ama ayran da ve yoğurtta tercihim böyle yeni mayalanmış gibi süt süt kokmayacak.süt kokusunu alınca hoşuma gitmiyor.

    En çok evde mayalanan yoğurdu seviyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Hisar turizle bir alakası yok değil mi? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dolaylı yoldan var. Firma Hisar Süt Ürünleri ve sahibi bildiğim kadarıyla aynı yolun yolcusu.

      Sil
    2. Bu çayırhisar ayranlarını yolculuk esnasında görüyordum dinlenme tesislerindeki marketlerde.

      Sil
    3. Fotolarda çayırhisar da var.

      Sil
    4. Aaa ben de onu yeni farkediyorum. Demek ki o da Hisar Süt Ürünleri'ne ait bir marka. :)

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!