Nescafe White Choco Mocha ile #EviniCafeyeCevir

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
6
Ben uzun yıllardan beri pasif bir FM'yim. FM'nin açılımı ne olabilir siz düşünürken ben biraz Nescafe'nin yeni harikası White Choco Mocha ürününden bahsedeyim. Nescafe son zamanlarda çıkardığı ürünlerle kafelerin ocağına incir ağacı dikmeye kararlı görünüyor. Tüm ürünleri sanki kafelerde içtiğiniz kahveler gibi lezzetli. Hatta bazı kafeler Nescafe ürünlerini 50 kr - 1,00 TL'ye alıp müşterilerine 10,00 TL'ye satıyor.


FM, FikriMühim demek. Evet benim fikirlerim çok mühim olduğu için bu platformun bir üyesiyim. Siz de FikriMühim olmak isterseniz bana mail adreslerinizi iletebilirsiniz. Neyse asıl konumuza geçelim. FikriMühim geçen hafta bana Nescafe'nin yeni ürünü White Choco Mocha ürününden bir demet göndermiş. Kargoyu teslim aldığımda içinde kaç tane çıktı bilmiyoruz çünkü o gün eşim White Choco Mocha'yı markette görmüş ve deneriz diye almış. Sonra misafirliğe gittiği üst kat komşumuza da götürmüş. Marketten kaç tane aldığını ve üst kat komşuya kaç tane götürdüğünü net olarak bilmediği için FikriMühim bana ne kadar göndermiş bilemiyorum ancak 10'dan fazla olduğu kesin.


Ürünler elimize ulaştığında biraz işimiz vardı. Gece eve geldiğimizde hemen denedik. Yoğun köpüğü ve yumuşacık içimiyle ürün tam da bizim zevkimize hitap eden bir üründü. Aynı ürünü sitenin altındaki kafede içsek kesin tanesine 7,50 TL ödemiştik. Eşim kaça aldı bilmiyorum ancak maksimum 1,00 TL'dir diye düşünüyorum.


Nescafe markası hazır kahvelerin efendisidir. Bunu kimse inkar edemez. Hiç kimse 3'ü 1 arada hazır kahve veya sütlü kahve istiyorum demez; herkes Nescafe der. Hatta daha önce kaleme aldığım Ürün Adı Olmuş Markalar diye bir yazım vardı. Oraya Nescafe'yi eklememiştim ancak sonradan aklıma gelmişti. Nescafe o markaların içinde yer almayı hak edenlerin başında gelir.


Nescafe'nin diğer özel seri üretimlerinden olan Nescafe Latte, Nescafe Mocha ve Nescafe Cappucino gibi bu yeni ürün de muhakkak evimizin kahve köşesinde her dâim hazır bulunacaktır. Sizlere de muhakkak alıp denemenizi ve evinizi kafeye çevirmenizi öneririm. Komşularınızı çağırıp bu kahveyi ben yaptım diye hava bile atabilirsiniz. :) Altın gününüz varsa bana da haber verin. :)

Yorum Gönder

6Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. ben de fikri mühimdim bir zamanlar :) Nestle ballı bademli nesfit denemiştik biz de. Sonra ben ona yorum yazmayı unuttum sanırım bir daha da bir şey göndermediler ya da ben denk gelmedim bilmiyorum
    kahve güzel görünüyor, afiyet olsun. marketlere geldi mi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşim aldı o yüzden geldi diye biliyorum. Bursa'daki marketlerde var en azından. :)

      Sil
  2. 50 kuruşa al 10 liraya sat oh ne ala! Resmen soygun ayol.
    FM deyince benim aklıma müzik kanalı geldi ama Fikri Mühim de güzel bir platform olmuş, kahveler için afiyet olsun. Altın günü hiç yapmıyorum valla hayatımda da yapmadım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. FM'ye Football Manager diyenler de var. Herkes ilgi alanına göre ilk yakıştırmayı yapıyor.

      Sil
  3. Bu Fikri Mühim'i bu aralar çok duymaya başladım. Ah sütlü kahve seviyor olsam ben de ilgilenirdim böyle şeylerle ama maalesef. Sütten hiç haz etmiyorum. :) Ama güzel bir şeymiş bu ya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sütlü tatlılarla aranız varsa aslında bunu da beğenirsiniz diye düşünüyorum. FM çok eski bir platform aslında. Siz de katılabilirsiniz.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!