Araç Kamerası Tavsiyesi: Podofo A1

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
10
Araçların içinde görmeye alıştığımız araç içi kameralar son zamanlarda oldukça revaçta. Ben de bu konuda bir yazı yazıp kendi kullandığım Podofo A1 Araç Kamerası'ndan bahsetmek istedim.

Podofo A1 ürününü yaklaşık 2 ay önce Aliexpress üzerinden aldım. Aliexpress'te en çok satan, en çok olumlu oylanan ve en iyi fiyat/performans araç kameralarının başında geliyor bu ürün.

Podofo A1'i Aliexpress'te satan farklı farklı mağazalar da var tabii ki. Ben bu ürünü 7 yıldır Aliexpress'te olan ve sattığı 37856 ürün için %96,7 olumlu oy alan Shenzen TopBox Technology Co., Ltd. firmasından aldım. Direkt Podofo A1 ürününe gitmek istiyorsanız buraya tıklayınız.

Kamera siparişi verdiğinizde yanında 32GB hafıza kartı almayı da ihmal etmeyin. Çünkü 32'nin altı yetersiz gelebilir. En azından benim gibi sürekli araç üzerinde olan biriyseniz durum böyle.


Podofo A1'in genel özelliklerinden söyle bahsedebiliriz:

* 1080P Full HD kayıt teknolojisi
* Oldukça net gece görüşü
* Üstüne yazma özelliği (Şöyle ki kaydedilen görüntüler hafıza kartını doldurduysa yeni gelen videolar eskilerin üzerine yazılıyor. Kilitlediğiniz videolar müstesna.)
* G-sensör
* 140°C geniş açı
* Dilerseniz video özelliğinden çıkıp fotoğraf da çekebilirsiniz.
* Sarsıntılarda dahi üstün video kaydı

Daha yazamayacağım bir sürü özellik var bu üründe. Araç kamerası almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Ben aldıktan sonra birkaç arkadaşıma da sipariş verdik. Onlar da memnunlar.

Podofo A1 araç kamerasını almamın sebebi hem teknolojik ürünlere ilgi duymam hem de beklenmedik durumları kayda almasını istediğim için. Rusya'da araç içi kameralar zorunlu olduğu için TV'de ve internette sürekli araç kazaları görürsünüz Rusya'dan.

En son Marmaris'te Anneler Günü etkinliği için giden aracın görüntüleri de arkadan gelen bir aracın kamerasına yansımış ve kamuoyu bilgilenmişti. O yüzden araçlara araç kamerası zorunlu olmalı diye düşünüyorum.

Podofo A1 araç kamerasıyla yakaladığım bazı görüntüleri Twitter'da BursaYolDurumu hesabına göndermiştim. O videoları da aşağıya ekliyorum.






Herkese kazasız belasız, karşı taraftakilere saygılı sürüşler diliyorum.

Sizin kullandığınız veya önerdiğiniz araç içi kameralar varsa yorumda bildirirseniz sevinirim. 

Yorum Gönder

10Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. https://www.foreverautohits.com/?ref=973 Öncelikle not bu link virüs değil referans linkidir |||||||||| merhablar çok güzel bloğa sahipsiniz yandaki linkten üye olarak bloğunuza organik hit alabilirsiniz ve yorum yapılmasını istediğiniz sayfaları ekliyerek paylaşımlarınıza birbirinden güzel gerçek insanlar tarafından yorum alabilirsiniz. Bu karşılıklı site gezme ve yorum yapmasına sende katıl kredi topla sayfanı ekle ve gelen yorumları izle bana günde 5 yorum geliyor kişi sayısı arttıkça oda artacaktır eminim :)

    YanıtlaSil
  2. Aslında muhtemel bir kaza ya da olumsuz durum için gerekli gibi. Ama bizim evde hiç gündeme gelmedi araç içi kamera...

    YanıtlaSil
  3. go pro vardı bu da mı varmış yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Go Pro da var evet. Podofo da Aliexpress'te bu alanda en çok satılan marka...

      Sil
  4. Araç içi kamera tavsiye olarak aliexpress sitesinden çok iyi modelleri en uygun fiyata bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. hocam podofo araç içi kamera kaydettiği görüntüyü neden siler kamera ekranında izlediğim video evde pc de görünmüyor sebebi ne olabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız Hocam;

      Hafıza kartı kullanıyor musunuz? Kullanıyor olsanız bile hafıza dolduğunda sonraki görüntülere yer açmak için eskileri siler eğer siz silinmesini kilitlemezseniz...

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!