DenizBank Yatırım'dan Harika Reklamlar

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
7
Sabahtan beri Youtube'da karşıma çıkıp duruyor bu DenizBank Yatırım'ın reklamları. Adamlar kendini izlettirecek reklamlar yapmışlar. 5 farklı reklam filmi var bu reklamların özü şu: Kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapmayın!

Bizim ülkemizde sadece yatırım konusunda değil her konuda ağzı olan konuşuyor. Herkes sanırsın ki dünyaya geldiğinde siyasetçi, spor yorumcusu, yatırım uzmanı, din adamı vs. doğmuş. Buraya bir antiparantez açayım. Konuyla alakasız belki ancak biraz önce okuduğum için yazıya iliştirme gereği duydum. Özellikle din konusunda her önüne gelenin fetva vermesi kıyamet alametlerinden sayılıyor. Konuyla ilgili Müfred rumuzlu blog yazarının Nimet-i İslam blogundaki şu son yazısına bakabilirsiniz.

Neyse reklamlara geri dönelim. Dediğim gibi 5 farklı ortamda çekilmiş reklamları var DenizBank Yatırım'ın. Bu reklamlar ülke ekonomisinin yapı taşlarını oluşturan taksici, berber, hamam, gün (hani şu kadınların altın günü deyip altın pahalı olduğu için 20,00 - 50,00 TL'ye düşürdükleri para günü) ve ayakkabı boyacısında geçiyor. Sanki kahvehane ortamı eksik kalmış gibi. Kim bilir belki devamı gelir.

Reklamlardaki diyaloglar kendisini izlettiriyor. Aşağıda videoları izleyebilirsiniz.


Yatırım demişken siz yatırımlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Benim biraz altın yatırımım var ancak şu an zarardayım. O yüzden reklamlarda da dedikleri gibi kulaktan dolma bilgilerle yatırım yapmayın haa! :)

Yorum Gönder

7Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Yatırım konusunda pek bilinçli olduğumu söyleyemem.
    Zekat, sadaka veriyoruz. Kurban kesiyoruz. En önemlisi de şükretmeye çalışıyoruz, artık ne kadar yapabiliyorsak. Zira Hz. Allah, şükredin ziyadeleştireyim, buyuruyor.

    Ayrıca teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Evet güzel reklamlar baktım ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakmamışsındır muhtemelen izlemişsindir. :)

      Sil
    2. İzledim ☺️ Bakarark izledim ☺️

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!