Tuvalet Kağıdı Rulolarından Kayra Eymen'e Garaj

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
8
Pinterest'te karşıma çıkan DIY görsellerine bayılıyorum. DIY dedim evet ama bazı kelimeler / kelime grupları var ki sanki çevrildiğinde istenilen anlamı vermiyormuş gibi geliyor. DIY (Do It Yourself) bilmeyenler için söylüyorum Türkçesi "Kendin Yap!" demektir.

Aslında çok fazla el becerim yoktur ancak bu tarz kişinin kendisi tarafından yapılabilecek şeyler de nedense bir hayranlık uyandırır bende. Pinterest'te açtığım Çocuklar İçin Oyun isimli panoya eklediğim pinleri eşimle de paylaşıyordum. Eşim onlardan bir tanesini gördü ve biz de yapalım diyerek gerekli olan tuvalet kağıdı ve el havlusu rulolarını toplamaya başladı.


Yapacağımız şey yukarıda gördüğünüz çok katlı araba garajı idi. Geçen haftasonu eşim, Kayra Eymen ve ben koyulduk işe.


Yukarıda görünen gibi başarılı bir sonuç çıkmadı ancak yine de fena olmadı. İstenilen gibi bir sonuç çıkmamasının en büyük nedenlerinden biri kullandığımız kartonun ince ve ezik olmasıydı. Küçük olması da bir başka dezavantajımız oldu. İşin sonunda "Bizim adımız Hıdır, elimizden gelen budur." dedik eşimle.


Sizler de evde çozuklarınızla hoş vakit geçirmek istiyorsanız bu gibi uğraşlara yönelebilirsiniz. Çok katlı araba garajını yapmak için ihtiyacınız olacak malzemeler şöyle:

* Uygun ölçülerde bir karton kutu
* En az 6-7 adet tuvalet kağıdı rulosu
* En az 2 adet kağıt havlu rulosu
* Peligom vb. kırtasiye tipi yapıştırıcı
* Gazete kağıdı veya elişi kağıdı
* Makas
ve tabii ki de miniminnacık oğlunuz veya kızınız. :)

Bizimkinden güzel olursa darılırım ama! 
Tags:

Yorum Gönder

8Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Bu tarz oyunları birlikte hazırlamak bile çok keyifli:) elinize sağlık...mutlu mutlu oynasın:)

    YanıtlaSil
  2. Güzel olmuş. Elinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş.Devamını bekleriz :P

    YanıtlaSil
  4. Pinterest ve başka böyle diy projeler olan siteleri çok seviyorum. Kıyıda köşede her zaman yapılması gereken bir şeyler oluyor, vakit buldukça yapıyoruz. Çocuklar artık küçük olmadığından azaldı tabii yaptıklarımız.
    Sizin garaj gayet başarılı olmuş, inanın çocuklar çok şey öğreniyor. Mükemmel olup olmaması da çok önemli değil. Böyle büyüyen çocuk çok daha yaratıcı oluyor. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Semi M.Eller;

      Biz 3 yaşımızı dolduracağız daha ve önümüzde çok zaman var birlikte bu tarz etkinlikler yapmak için. Sizin oyunlarınızdan da yararlanacağız bu süreçte.

      Teşekkürler...

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!