DeneBunu Dediler Ama Deneyemedim!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
10
DeneBunu.com'u duymayan yoktur herhalde. Her ay belirlenen bazı paketler var ve bu paketleri profiline uygun olan üyelerin talep etmesine bağlı olarak o üyelerine denemeleri için gönderiyor. 


Ben de zamanında sanırım bloglar vesilesi ile görüp üye olmuştum. Eylül ayının kutusu bana da uygun görülmüş olacak ki talep açabileceğim bildirildi. Talebi açtım ve 8 Eylül'deki talebin ardından 21 Eylül'de ürünlerim kargoya verildi. 

Eylül ayı kutusu içeriğinde bana gönderilen ürünler arasında şunlar vardı:

 Kutundaki Ürünler
Hellmann's Mayonez 10 gr
K2R Colour Catcher Renk Koruyucu Mendil
Tchibo Gold Selection Çözünebilir Kahve Tek kullanımlık 1,8 g (2 adet)

Ürünler kargoda da uzun süre bekledi ve geçen hafta Perşembe veya Cuma günü elimize ulaştı. Ürünler hakkında deneyimlerimizi paylaşmamız için bazı yönergeler olan kartlar da çıktı içlerinden. Tchibo kahveleri denedik beğendik. K2R Colour Catcher Renk Koruyucu Mendil'i eşim güvenip de deneyemedi. Ürün renklilerle beyazların aynı anda yıkanmasına olanak sağlayan bir mendil imiş. Renklerin beyazlara geçmesini engelliyormuş ancak dediğim gibi eşim güvenemedi ve kıyafetlere de kıyamayınca deneyemedi henüz. Önem vermediği kıyafetler olduğunda deneyeceğini söyledi. Arkasında Henkel gibi bir marka olduğu için ben sorun çıkacağını düşünmüyorum. 

Asıl konumuza gelelim. Hellmann's Mayonez 10gr ürünü deneyemedik. Çünkü tarihi geçmişti. Aslında denedik ve tadında bir değişiklik olduğunu farkedince pakedi incelemeye başladık. Ben ilk önce saf biri olarak bu ürün gezen tavuk yumurtasından elde ediliyormuş daha doğal o yüzden tadı böyle demek ki dedim ancak durum öyle değilmiş. Ürünün son kullanma tarihi 15 gün geçmiş. Bununla alakalı DeneBunuCom, Hellmann's ve Unilever'in Twitter adreslerini etiketleyerek bir twit attım ancak kimse dönüş yapmadı. Haftasonu kaleme alacaktım bu yazıyı ancak haftasonu ilgilenemezler haftabaşı belki dönüş yaparlar diye düşündüm 2 gün oldu yine kimse dönüş yapmadı.



Hellmann's için gönderilen kartta 30 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde İstanbul Burger Fest olduğu falan yazıyordu ve bu festivale giriş için de Instagram'dan yapılması gereken bir görev vardı. Ben de oraya da yazdım ve oradan da cevap gelmedi.


Recep Hilmi Tufan (@rehitu)'in paylaştığı bir gönderi ()


DeneBunuCom ve Hellmann's tenezzül edip de dönüş yapmadığı için buradan yazmak istedim. Firmalarla yaşadığım olumlu / olumsuz tecrübelerimi buradan paylaşıyorum zaten. Bunu da paylaşarak sizlerle üzerinde konuşmak istedim. Siz de DeneBunuCom üyesi misiniz? Size gelen Eylül kutusunda bu üründe veya daha önce gelen ürünlerde böyle bir sıkıntı ile karşılaştınız mı?

Bazıları çıkıp hem bedava ürün talep ediyorsun hem de tantana yapıyorsun diyebilir. Evet öyle yapıyorum. :) 

Yorum Gönder

10Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Bu paylaşımdan sonra kutu gelsin diye beklemeyeceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de. Muhtemelen benim üyeliğimi de askıya alırlar zaten. :)

      Sil
  2. Bana hiç kutu gelmedi.Davranışlarından dolayı da kınıyorum onları.Böyle bir özensizlik hiç olmamış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Daha Mutlu Yaşam.

      Tam da sizin dediğiniz gibi büyük bir "özensizlik" ve "baştan savma" var.

      Sil
  3. Merhaba, yorumunuzdan sonra inceledim ve bendeki mayonezin de tarihinin geçmiş olduğunu gördüm. Geri dönüş yapmamış olmaları oldukça ayıp...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de bu konuda bana destek verirseniz sesimizi duyurabiliriz diye düşünüyorum. Bu yaptıkları özensizliği dikkate almaları ve bize bir bilgi vermeleri lâzım.

      Sil
    2. Tabii ki, ben de ilgili mecralardan ulaşmaya çalışacağım.

      Sil
    3. Benim twit ve instagram girilerimi yeniden paylaşabilirsiniz. Siz ayrıca paylaşımda bulunursanız ben de ilgilenirim. Teşekkürler...

      Sil
  4. Pazarlama adı altında yapılan bu gibi şeylerin son derece sağlığa zararlı sonuçlar doğurabileceğini ben de bizzat deneyimledim. Faydalı bir öneri olmuş. teşekkür ederim her dene denilen şeyi denememek lazım.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!