İlham Gelmiyor

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2

Farklı mecralarda bulduğum eski blog yazılarımı yazıldığı tarihe bağlı kalarak buraya kopyalıyorum.


İlham Gelmiyor

Blog yazmak için ilham gelmiyor artık. Sırf ilham gelsin diye blogun tasarımını da değiştirdim ancak gene de gelen giden yok.

Aslında bazen ilham geliyor ancak bu sefer de yazacak vaktim olmuyor. En iyisi bundan sonra gelen ilhamları bir kenara not edeyim de daha sonra yazabileyim.

Neyse ben şimdi sizlere son zamanlarda neler yaptığımı anlatayım. Vizeler 2 hafta önce bitti, biliyorsunuz. Fena geçmedi diyebiliriz.

Hayırlı bir iş için 23 Nisan akşamı Nilüfer'le Afyonkarahisar'a gittim. Nilüfer* oldukça iyiydi ancak muâmelesi kötüydü. Daha da iyi olabilirsin Nilüfer! Hafta sonu Afyon'daki hayırlı işlerimizi hallettikten sonra dün gece Yalvaç Aran diye bir firmayla geri döndüm. Maalesef başka bir firmada yer bulamadık. 3 günlük tatili fırsat bilenler 1 hafta önceden doldurmuşlar koltukları. Yalvaç Aran adındaki akıllı firma da Afyon'dan 2 tane ek sefer çıkardı, ikisi de full çekti.

Burada bir noktaya parmak basmak istiyorum ki Afyon'un yolcu popülasyonu oldukça fazla ancak ne yazık ki Afyon'dan bu popülasyonu görüp de yatırım yapan Afyonlu iş adamları yok. Afyon'un kaymağını hep farklı illerden iş adamları yiyor. Dünkü örnekte de olduğu gibi Afyon'un kaymağını Yalvaç Aran adlı Isparta firması yedi mesela. Benim bildiğim sadece Haskaymak var. Onlar da bir türlü kendilerini geliştiremediler.

Konu konuyu açtı, ilham da geldi ancak düzenli bir yazı ortaya çıkmadığının farkındayım.

* Yanlış anlaşılmasın Nilüfer Turizm'den bahsediyorum. Aracın konforu iyiydi ancak servis elemanını pek tutmadım...
Tags:

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!