Facebook Hesabını Tamamen Silme

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0

Farklı mecralarda bulduğum eski blog yazılarımı yazıldığı tarihe bağlı kalarak buraya kopyalıyorum.


Facebook Hesabını Tamamen Silme


Facebook hesabını silmek sanıldığı kadar kolay değil. Aslında zor da değil ancak biraz karışık. Facebook hesabını silmek için 2 yöntem var: Bir tanesi kesin bir çözüm ve Facebook hesabınızı tamamen siliyor; diğeri ise hesabınızı sadece donduruyor ve ileride tekrar açtığınızda aynı şekilde kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Eğer Facebook hesabınızı geçici bir süreliğine kapatmak istiyorsanız, hesabınızı dondurabilirsiniz. Bunun basit bir yöntemi var. Facebook'a girin ve en üst sağ köşede "Hesap" yazısına tıklayın. Açılan sekmeden "Hesap Ayarları"na tıklayın. Sayfanın en altında "Hesabı Dondur" yazısını göreceksiniz. Buradan hesabınızı dondurabilirsiniz. Böylece Facebook'ta kimseye görünmezsiniz. İleride Facebook'a geri dönmek isterseniz mail adresiniz ve şifrenizle girerek hesabınızı yeniden aktif hâle getirebilirsiniz.

Eğer Facebook hesabınızı tamamen silmek, kapatmak istiyorsanız yukarıdaki yöntem size göre değil. Facebook hesabınızı tamamen silmek için şu adrese tıklayıp gereken işlemleri yapmanız gerekir. Ancak burada da şuna dikkat etmeniz gerekiyor: Hesabı sildikten sonraki 14 gün içinde (bu resmî olmayan bir rakam, o yüzden siz her ihtimale karşı daha fazla bekleyin) Facebook'a giriş yapmamalısınız. Eğer yanlışlıkla bile olsa giriş yaparsanız hesabınız silinmez.
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!