Darbeden Sonra Başbakan Meral AKŞENER mi Olacaktı?

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
4
Hepimizin malumu 1 hafta önce FETÖ mensubu şerefsizler tarafından ülkemizde bir darbe girişimi oldu ancak Hz. Allah'ın yardımıyla ve halkımızın üstün gayretleriyle bu girişim önlendi. Bu darbe girişiminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

Darbe girişimi hakkında çok fazla spekülasyonlar var. Çok fazla bu tarz konularda konuşmak (yazmak) da istemiyorum ancak yine de ilgimi çeken aşağıdaki videoyu izletmek istedim sizlere. Darbe girişimi eğer başarılı olsaydı ülkenin yeni başbakanı sizce kim olacaktı? Meral AKŞENER, MHP'de adaylığını açıkladığı günden bu yana "paralelci" dolayısıyla artık "FETÖcü" olmakla nitelendiriliyordu. Aşağıdaki videoda Meral AKŞENER "Ayın 15'inden sonra inşallah işler değişecek" diyerek acaba darbeyi mi işaret etti. Meral AKŞENER'in ABD Büyükelçisi ile görüşmesi zaten bizi işkillendirmişti ancak bu kadar denk gelen bir ifade olunca insanın şüphesi daha da artıyor.


Artık ahir zamanda yaşıyoruz ve kimin ne olduğunu maalesef bilemiyoruz. En iyi bilen Hz. Allah'tır diyoruz ve ülkemizin ve dinimizin üzerinde oyunlar oynayanları Hz. Mevlâ'ya havâle ediyoruz.


Yorum Gönder

4Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. bu kadar art niyetli bir yorum yapilamaz insanlari siz malmı saniyorsunuz.bir sey bilmezlermi saniyorsunuz. Türk milleti Cesur olduğu kadar zekidir çalışkandır doğruları Arar bulur. 15 05 2016. MHP Çağrı heyetin açıkladığı ve ihtidar ile paralel yapıli hakimlerin Otelin önüne tomalari koyarak kongre yaptırmadıkları tarihçesi Meral Akşener işaret ettiği tarihte o tarihtir Şükrü Meral Akşener bu konuşmayı 15 05 2016 altın önce yapmıştır. Müslüman iftira atmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada herhangi bir art niyet yok. "Mal" diye bir ifade normal hayatta bile ağzıma almam. İftira da atmam. Acaba diyoruz ve herkesin sahip olduğu şüpheleri dile getiriyoruz.

      Sil
  2. bu meral akşenere atılan iftiradır buna ancak mallar inanır mallar...tabi ole olmasını isteyenler inanır.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!