Ahmet & Recep Barış ALGINDERE Kardeşleri Destekliyoruz!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
6
Ahmet ve Recep Barış ALGINDERE isimlerini bu blogda daha önce de duymuşsunuzdur. Kendileri benim en küçük halamın kıymetli çocukları. Kuzenlerim yani. Özellikle Ahmet on parmağında on marifet olan birisi. Recep de adaşım; o da on numara birisi.


Bu iki kardeş uzun yıllardan beri amatör olarak müzikle uğraşıyorlar. İlk uğraşmaya başladıklarında arabesk rap yapıyorlardı ve Beyaz Show'da falan biraz mizah malzemesi olarak kullanıldılar ancak geçen yıllar kendilerini yıldırmadı. Sesleri de olgunlaştı onlarla birlikte. Şimdi Recep evlenmeye hazırlanan koca bir aile reisi; kardeşi Ahmet ise üniversiteli bir genç.

Kuzenlere sürekli diyorduk O Ses Türkiye'ye veya Yetenek Sizsiniz'e katılın diye ancak onlar her seferinde "Daha sonra." diyorlardı. Geçenlerde öğrendik ki TV8'deki Rising Star'a katılıyorlarmış. 15 Ağustos'ta yani yarın canlı yayında olacaklar. TV8 Yan Ekran uygulamasını kullanarak kuzenlerime canlı yayın esnasında destek olabiliyorsunuz. TV8 Yan Ekran uygulamasını indirmek için tıklayınız.

Şimdiden yolunuz açık olsun kuzenlerim. Yola devam etseniz de etmeseniz de oraya çıkmak bile büyük bir başarı. Bir şekilde kendi reklamınızı yapmış olacaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

"Ben Yoruldum Hayat"ı bir de bu kuzenlerden dinleyin:

Yorum Gönder

6Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Yaşasın notalar! Müzik varsa kavga yok ⭐

    YanıtlaSil
  3. Abicim cok iyi yazmıssın valla 👍🏻👍🏻😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sefer olmadı ama inşaAllah daha sonraki yarışmalarda olur. Bozmayın moralinizi.

      Sil
  4. Ahmet abi kendi şarkını söyleyecektin orada ya ama nasip değilmiş gine iyiydiniz abi inşallah başka bi zaman tekrar katilirsiniz

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!