Gribal Enfeksiyondan Dolayı Topallayan Kayra Eymen

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
6
Kayra Eymen geçen hafta ben şehir dışında iken durduk yere topallamaya başlamış. Herhangi bir düşme, çarpma gibi bir olay da olmamış. Annesi ve dedesi ile anneannesi ayağını kontrol etmişler herhangi bir ağrı tepkisi de vermemiş Kayra Eymen.


İkinci gün de topallamaya devam edince dedesi ile birlikte hastaneye götürmüşler. Doktor bir sürü tahlil istemiş. Çıkan sonuca göre de hiçbir şeyi yokmuş ve doktor Kayra Eymen'in boğazlarının kızardığını, gribal enfeksiyon yaşadığını bu yüzden ayağına etki etmiş olabileceğini söylemiş.

Açıkçası ilk başta bize çok saçma geldi. Hatta sağa sola sorduk. Google Amca'ya da sorduk. Eş dosttan aldığımız cevaplar ise hem bizi biraz rahatlattı hem de biraz korkuttu. Kimisinin eltisinin çocuğu da aynı olmuş; hatta yürüyememiş ama sonradan iyileşmiş. Kimisininki bir hafta sonra geçmiş topallaması falan filan.

Afyonkarahisar'daki bir uzman doktora daha sorduk. O da tahlil sonuçları sonrasında aynı tanıyı koydu. Bunun üzerine biraz daha rahatladık. Bugün 5. gün ve Kayra Eymen şükürler olsun ki artık topallamıyor. Dün azalmıştı bugün ise tamamen düzelmiş. Baba olduğunuz böyle durumlarda daha çok ortaya çıkıyor. Hafiften aksaması bile yüreğinizi burkuyor. Bunun yanında bu aksak hâliyle neşe dolu olması; 1 sn bile yerinde durmadan koşturması ise size de ayrı bir sevinç yaşatıyor.

Google Amca'da araştırma yaptığımda şu habere ulaştım ve buradaki bilgiler de çok rahatlattı bizi.


Bizim gibi genç ebeveynlerin bilgisi olması için bu bilgiyi Facebook sayfalarımda ve bu blogumda da paylaştım. Sizler de paylaşarak herkesin duymasını, bilgi sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.


Tags:

Yorum Gönder

6Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Biz de grip olduğumuzda kol, sırt, bacak gibi yerlerdeki kaslarımız ağrıyor. Vücutta genel bir dirençsizlik oluyor. Belki ondan topallamıştır.
    Allah c.c. şifa versin.

    YanıtlaSil
  2. Çok ilginçmiş gerçekten... İlk kez duyuyorum böyle bir şeyi o.O Güzel bilgi için teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  3. Grip,genel belirtiler de veriyor vücutta.O yüzden olabilir.Virüsten kaynaklı :))

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!