Çocuk Eğitimi Pinterest'te

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
8
Pinterest diye bir sosyal mecra daha var. Bilenler muhakkak biliyordur. Bu sosyal mecrada internette gördüğünüz her şeyi görsel bir şekilde panonuza, hesabınıza ekleyebiliyorsunuz. İlk zamanlarında üye olmuştum ben ancak o zamanlar aktif kullanmıyordum. Son zamanlarda ise aktif bir şekilde kullanmaya başladım. Farklı farklı konularda panolar açıp farklı farklı panoları takip edebiliyorsunuz.  

Blogumu takip edenler bilir; 26 aylık ellerinizden öper bir oğlum var. Dolayısıyla tüm hayatımızı ona entegre bir şekilde yaşıyoruz. Nasıl daha iyi ebeveyn olabiliriz derdindeyiz. Pinterest'te birkaç defa çocuk eğitimi ile ilgili panolar karşıma çıkınca ben de oluşturmaya karar verdim. Yukarıda benim hoşuma giden, beğendiğim, uygulamak istediğim ve uygulamaya çalıştığım çocuk eğitimi ile ilgili bilgiler ve tavsiyelerin yer aldığı Cocuk Egitimi panosu var. Sizleri de eğer bu konuya ilgi duyuyorsanız beklerim. 

Yukarıda fark ettiyseniz Cocuk Egitimi dedim. Onu da açıklayayım. Ben aslında panonun adını Çocuk Eğitimi koymuştum. Bu yazıyı yazarken bloga eklemek için widget ayarlarını yapıyordum ancak bir türlü widget görünmüyor önizlemede. Birkaç defa uğraştıktan sonra fark ettim ki Türkçe karakter kullanıldığından dolayı imiş. O yüzden mecburen Türkçe karakterleri tebdil ettim İngiliz olanlarına.

Eğer uslu bir çocuk olup benim Pinterest hesabımı genel olarak takip ederseniz o zaman diğer panolarımı da görebilirsiniz. :)



Yorum Gönder

8Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Pinterest kullanmıyorum ama sosyal medya gerçekten çok farklı fikirler sunuyor, yol gösteriyor ebeveynlere. Çalışmalarınızda başarılar dilerim ⭐

    YanıtlaSil
  2. Allah c.c kolaylık versin. Zor iş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. Hele ki bu zamanda çok çok zor. Allah herkesin yardımcısı olsun.

      Sil
  3. Pinterest mənim də çox sevərək istifadə etdiyim və çooox faydasını gördüyüm bir sosyal şəbəkədir.Amma təəssüf ki öz hesabımı necə idarə edəcəyimi öyrənə bilmədim heç cür. Nə gözəl siz haqqıyla istifadə edirsiniz. Kaş ki bununla bağlı bir yazı hazırlasanız.Mənim kimilər də faydalansa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Notumu aldım ve en kısa zamanda böyle bir yazı yazmaya çalışacağım fırsat bulursam. Teşekkürler...

      Sil
  4. Pinterste üye oldum, öyle duruyor hesabım. Çok bilmediğim bir sosyal ağ.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!