Ölücüler ve Kampanyacıların Takip Ettiği Sımsıcak Fırsatlar

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
22
Aşağıda okuyacağınız yazımı bundan tam 4 yıl önce 5 Mart 2017'de yayımlamışım. Eskiden çok sık takip ederdim bu tarz kampanyaları, sıcak fırsatları ve çekilişleri ancak sonradan fark ettim ki bu beni iyice tüketime yönlendiriyor ve ihtiyacım olmayan şeylerle vakit harcattırıyor. O yüzden artık sıkı bir sıcak fırsat takipçisi değilim ancak yine de çekiliş tarzı kampanyalar ilgimi çekiyor. Blogda bu alanda yazılar paylaşmasam da forumda paylaşıyorum zaman zaman. Foruma gelmek isterseniz beklerim. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca artık sıcak fırsatları Telegram'daki kanallar vasıtası ile daha aktif takip edebilirsiniz. Onlarca grup ve kanal var Telegram'da bu alanda aktif yayınlar yapan. Düşünüyorsanız arama bölümüne yazıp ulaşabilirsiniz orada.

******

Önceleri beni takip edenler bilir. Daha önceki yazılarımda da yazmıştım zaten. Önceden Bedava Yaşıyoruz diye Blogger üzerine kurulu bir websitem vardı ve burada kampanyaları, indirimleri, fırsatları takipçilerle paylaşırdım. Hatta firmalarla anlaşıp hediyeler de dağıtırdım ancak onu da bir süre sonra kapattım diğerleri gibi. Maalesef. :(

O siteyi kapatınca fırsatları takip etmeyi bırakmadım tabii ki. Kendi kullanımım için ve yararlanmak için fırsatları, kampanyaları takip etmeye devam ettim. Peki bu tarz fırsatları, kampanyaları nerelerden takip edebiliriz? İşte aşağıda benim bizzat takip ettiğim mecraların listesi var.

* Donanım Haber Sıcak Fırsatlar

Bu forumun takipçileri kimileri tarafından "ölücüler" diye nitelendirilirler. Aslında haksız da değillerdir. Bu forumda ucuz ve sıcak tüm fırsatları görebilirsiniz. Bir indirim olsa yüzlerce kişi saldırır ve diğerlerine hiçbir şey kalmaz. Ben de bu grubun içindeyim aslında. Bazen kendimi gaza gelmiş de hissederim ancak cidden çok uygun fiyatlara sahip olabilirim istediğim ürünlere bu forum sayesinde.

Geçenlerde bir üye, bir sitenin açığını yakalamış ve normalde 2. üründe %50 indirim olacakken ilk üründe de sepette %50 indirim olduğunu keşfederek foruma yazmış. Onlarca kişi bu fırsattan yakalanmış. Bir üyenin yorumu beni güldürmüştü. :)


* Hergün Kampanya Forum

Burası Donanım Haber Sıcak Fırsatlar'dan biraz daha farklı. Bu forumda çoğunlukla firmaların başlattığı çekiliş kampanyaları yer alır. Bu kampanyalara katılarak bedava ürün kazanmaya çalışır buradaki ürünler. Bir firmanın vereceği bir hediye için ihtiyacı olmadığı halde binlerce ürün satın aldığını söyleyenler de mevcut. Buraya da bakarım zaman zaman.

Benim yoğunlukla takip ettiğim platformlar yukarıdaki ikisi. Sizin bildiğiniz benim gözden kaçırdığım platformlar varsa yazar mısınız?

Bu tarz platformları kullanarak istediklerime avantajlı fiyatlara sahip olduğum için zaman zaman arkadaşlarım sitem eder ve neden bize haber vermedin derler. Ben de bunun önüne geçmek için bir Facebook grubu açtım. Herkese açık olan gruba Sımsıcak Fırsatlar adını verdim. Grup kurmamın amacı her katılan kendi gördüğü ve yararlandığı fırsatları paylaşabilsin ve yorum yapabilsin diye.

https://www.facebook.com/groups/simsicakfirsatlar/

Daha yeni kurduğum bu grubu sizlerin de teşrifi bizi memnun edecektir efendim. :)





Yorum Gönder

22Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Geçenlerde buna benzer paylaşım yapan bir sayfa görmüştüm instagramda, ismini hatırlayamadım. Açıkçası ben ilgilenmiyorum pek bu konularla ama matbuu.comun instagram sayfasında sıkça çekiliş yapılıyor, o özellikle dikkatimi çekmişti. Belki işinize yarar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekiliş yapan sayfa çok evet. Ben çok fazla bakamıyorum öyle çekilişlere. En iyisi benim için DH Sıcak Fırsatlar.
      Yorum için teşekkürler...

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Dahe yeni başladık çok hareketli değil ama beklerim muhakkak. :)

      Sil
  3. hergünkampanya foruma çok eskiden beri üyeyim. Çok güzel dostluklar edindim güzel hediyeler de kazandım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de pasif üyelerdenim Lerzan Hanım. Uzaktan takip ediyorum.

      Sil
  4. ölücüler miii bilmiyodum bu terimi saol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ölücüler Deep. Herkes de ölücü olamaz yani. :)

      Sil
  5. Ölücüler çok iyiymiş ya :)

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. Ölücü, kampanyacının birkaç tık üstüdür İrem Can. :)

      Sil
  7. Donanım haberde bende zaman zaman vakit geçiriyordum ama sonra üyeliğimi iptal ettirdim..Sıcak fırsatları görüyordum ama pek ilgilenmiyordum..Ölücüler de ilginçmiş.. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizin tam tersinize DonanımHaber'de sadece sıcak fırsatlara bakardım Ertuğrul Bey. :)

      Sil
  8. Donanım Haber'i görünce paylaşayım dedim. Cep telefonu alayım diyorum ya arkadaş her telefonun bir sıkıntısı mı olur. Bir türlü karar veremedim. Konuyla pek alakası yok ama yazmak istedim. :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece cep telefonu değil her konuda sevenler de çok oluyor yerenler de. :) Mükemmeli bulmak zor GizliPencere06! :)

      Sil
  9. Daha önce hiç duymadığım siteler:-)) Ve şu an kendimi zor zapt ediyorum:-)) Üye yorumu da çok güzel ayrıca:-)) Ben bir gidip inceleyeyim bari..

    YanıtlaSil
  10. Onlar başka bir memleketin ölücüsü olsa gerek Müfred. :)

    YanıtlaSil
  11. Yok hayır değişmiyor da ölücülük vasfı artıp azalıyor olabilir yöreye göre. :)

    Tok satıcı kalmadı artık bu devirde, herkesin paraya ihtiyacı olduğundan satıp geçiyor ürününü. :)

    YanıtlaSil
  12. Ahahah 180 tl ye iki ayakkabı alan üyenin yorumuna çok güldüm.. en kötü iade ederim diyor. Bana da indirimleri çok takip eden arkadaşım haber veriyor şansıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben bıraktım artık. Evet iyi fırsatlar yakalanıyor ama oradaki adamlar sürekli fırsat atıyor yemeyip içmeyip. Onlara bakmaktan iş yapamaz hâle geliyordum ben de takibi bıraktım. :)

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!