Erenler Pasta Börek Cafe Hizmetinizde!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Millet Mahallesi'nde zaman çok hızlı geçiyor. Her gün yeni bir yerler açılıyor. Hz. Allah herkesin işini rast getirsin.

Millet Mahallesi'nde yeni açılan mekanlardan bir tanesi de Erenler Pasta Börek Cafe. Açılışı 13.11.2017'de gerçekleştirilmiş mekanın. Facebook üzerinden arkadaşlık isteği gelince fark ettim mekanı ve hakkında bir yazı yazmak için notumu almıştım. Ancak bugüne kısmet oldu.

Erenler Pasta Börek Cafe'nin olduğu yerde yanlış hatırlamıyorsam daha önce Mattina isimli bir mekan vardı. Ya el değiştirdi ve böylece isim değişikliğine gittiler ya da o firma tamamen kapandı yerine Erenler geldi. O kısmını tam bilemiyorum ancak Erenler Pasta Börek Cafe firmasına helâlinden bol kazançlar diliyorum.

Erenler Pasta Börek Cafe üstte bahsettiğim üzere açılışını 13.11.17'de herkese açık şekilde gerçekleştirmiş. Açılışta her şey yarı fiyatına sunulurken gelen misafirlere simit de ikram edilmiş.


Erenler'in Facebook sayfalarından anladığım kadarıyla tanıtıma oldukça önem veriyorlar. Açılış günü Millet Life Dergisi'ne verdikleri röportaj da bunun göstergesi:




Millet Mahallesi'nin gelişimine katkı sağlayacak her türlü yatırımın yatırımcılarına dönüşü umarım kat be kat iyi olur. Erenler Pasta Börek Cafe'nin Facebook fotoğrafları insanı cezbediyor. En kısa zamanda gidip tadına bakmak lâzım.

Erenler Pasta Börek Cafe, Millet Mah. 2. Vatan Cd. A Blok No: 217/D adresinde hizmetinizde. Facebook sayfası üzerinden iletişim kurmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!