DeneBunu mu, DeneMEBunu mu?

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
12
Daha önce DeneBunu.com hakkında şöyle bir yazı kaleme almıştım. Özetlemek gerekirse 2017 Eylül ayı kutusundan bana da gelmişti ancak içerisinde yer alan Hellmann's Mayonez'in son kullanma tarihi geçikti. Bunu önce Twitter'dan hem DeneBunu'ya hem de Hellmann's'a ilettim ancak kimse oralı olmadı. Ben de bloguma yazmıştım. Blogumdaki yazıyı da kendilerine link olarak gönderdim. Yine oralı olmadılar. Hatta yazımı paylaşarak destek olanlara da bir dönüş yapmadılar:


Evren SOYUÇOK'un dediği gibi gerçekten burası Türkiye!

Ben olayı unutmuştum ki DeneBunuCom'dan 12 Aralık'ta "Bizi Instagram'da Takip Ediyor musun?" başlıklı bir mail geldi. Mail gönderen de bir bot hesap değil info@denebunu.com idi. Bunu görünce ben de kendilerine şunu yazıp altına da yazımın başında bahsettiğim yazının linkini de ekleyerek maili yanıtladım:

"Merhaba;

Ya siz beni ve hakkınızda yazdıklarımı takip ediyor musunuz?"


DeneBunuCom dönüş yaptı mı; yapmadı mı acaba düşünüyorsunuz değil mi? Twitter'da dönüş yapmayan arkadaşlar maille dönüş yaptılar. Dönüş yaptılar ama konuyla tamamen alakasız bir şey yazmışlar. Allah aşkına önce benim yazımı okuyup sonra aşağıdaki cevabı okur musunuz? DeneBunu burada ne demeye çalışmış? Otomatik bir cevap diyeceğim; değil! Mailleri karıştırıp yanlış cevap vermiş diyeceğim; belki olabilir! Diğer aklıma gelen de arkadaşların okuduğunu anlayamama veya okumaya değer vermeme gibi bir özellikleri olması.

Cevap aynen şöyle:



Yazımda kutu görememe gibi bir problemden mi bahsetmişim ben? Yazıyı okumadan mı cevap vermişler acaba? Bu yazıyı da kendilerine göndersem nasıl bir cevap alırım sizce? Haydi herkes hayalgücünü DeneBunu ekibi seviyesine taşısın ve bu yazımı okuduktan sonra onların ağzından bir şeyler yazsın. Bakalım neler çıkacak ortaya!

Müşteri ilişkileri bizim ülkemizde maalesef sıfır. Müşteri memnuniyeti tamamen ayrı bir kavram; karıştırılmasın. Beşerî ilişkilerde gittikçe zayıfladığımız için her alanda "sözde" iyi ilişkiler kurmaya çalıştığımızda da elimize yüzümüze bulaştırıyoruz.

Yorum Gönder

12Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Denebunu çok oturmamış bir organizasyon bence, bir kere Denebunu kutusu geldi bana ve daha sonraki aylarda mail bile gelmedi. Sizin maile de bence standart yanıtlarını kopyala yapıştır yapmışlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Arkası da güçlü gibi ama kim kime; dum duma ilerliyorlar bakalım!

      Sil
  2. Güzel bir yazı olmuş. Bana da tarihi geçmiş bir ürün göndermişlerdi. Gerçekten ayıp! Dalga geçiyor olmalılar!

    YanıtlaSil
  3. Aslında fikir olarak güzel, hatta biz blog yazarları için buradan gelen ürünleri incelemek güzel de bir içerik olabilirdi ama maalesef uygulaması pek de düzgün olmuyor belli ki :/ (bu arada sitenizin tasarımını değiştirmişsiniz hayırlı olsun :) )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Nasıl buldunuz yeni tasarımı?

      Sil
    2. Ben böyle sade tasarımları çok seviyorum o yüzden bana çok hoş geldi. Böyle bir bakışta ne nerde bulunuyor.

      Sil
  4. Böyle uzaktan mailleşmelerde hiç bir zaman kendimizi anlatamıyoruz zaten. Hazır cevap kopyala yapıştır yapıp gönderiyorlar.

    YanıtlaSil
  5. Alakasız firmalardan ürün almamak lazım Recep Bey konudan kısaca anladığım.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!