eDergim ile Çamlıca Dergi Grubu'nu Online Okuyun!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
13
Çamlıca Basım Yayın'a ait 3 dergi vardır. Bunlar sırasıyla Yedikıta, İnsan ve Hayat ile Çamlıca Çocuk dergileridir.

Yedikıta, bir aylık periyotlarda neşredilen tarih ve kültür dergisidir. İnsan ve Hayat ise aktüel kültür dergisi olarak okuyucuları ile buluşuyor. Çamlıca Çocuk ise adından da anlaşılacağı üzere küçük hanım ve beylere yönelik bir dergi.

Yazımda bahsetmek istediğim edergim.com websitesi üzerinden Çamlıca Dergi Grubu'nda yer alan İnsan ve Hayat ile Yedikıta dergilerini online olarak satın alıp okuyabiliyorsunuz. Çamlıca Çocuk burada yer almıyor konseptinden dolayı. 2008 yılındaki Yedikıta'nın ilk sayılarını bile burada sepetinize ekleyip satınalmanız ve sonrasında doyasıya okumanız mümkün!

Ben şahsen bu iki dergiyi beğenerek okuyorum ve bu okuma işlemlerini de buradan yapıyorum. Basılı yayınlar zamanla yırtılıyor, eskiyor ve tekrar dönüp bakması çok da mümkün olmuyor. edergim.com üzerinde satınalıp dergileriniz arasına eklediğiniz aylık dergileri istediğiniz zaman dönüp tekrar tekrar okuyabiliyorsunuz.

edergim.com'da her bir aylık derginin ücreti sadece 2.00₺. Aylık toplamda 4,00₺ paranızı ayırarak bu mükemmel dergilere sahip olabiliyorsunuz. Okumak istediğiniz zaman edergim.com'a girerek istediğiniz sayıyı seçerek okuma işlemine başlayabiliyorsunuz. Gözünüzü yormayan bir teknoloji ile sizlere okuma kolaylığı da sağlıyor.

edergim.com'dan satınaldığınız dergilerin basılı hâllerinde hediye edilen ekleri takdir edersiniz ki online versiyonlarında bulunmuyor. Ben eklerine hastayım zaten illâ da ekleri de olsun diyorsanız o zaman basılı hâllerini alacaksınız. Bu basılı dergilere 6 aylık, yıllık veya 2 yıllık sürelerle abone olmak isterseniz abonem.org adresini kullanabilirsiniz. Yok ben tek tek sayıları alırım derseniz de Çamlıca Kitap'ın websitesine uğrayabilirsiniz.

Okumak isteyene seçenekler çok yani. Siz yeter ki bu kaliteli içerikleri okuyacak olun! Tarihle ilgilenen herkese Yedikıta'yı; aktüel yaşam, aile, kültür gibi konularla ilgilenen herkese de İnsan ve Hayat'ı kesinlikle tavsiye ederim. Denemeniz için 2,00₺'nizi feda etmeniz yeterli! Hiçbir şey kaybetmezsiniz! Haydi edergim.com'a!

Yorum Gönder

13Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Ücreti çok uygun. İçeriğini de beğenirsem takip ettiğim yeni bir dergi daha olacak :) Artık teknoloji dergileri dışında da bir şeyler okumak güzel olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhakkak öneririm. Hatta sonrasında bir yazıyla fikirlerinizi beyan etmenizi de isterim.

      Sil
    2. Öneriniz için teşekkür ederim. Güzel bir fikirmiş.

      Sil
  2. Özellikle ekleri için basılı olanı tercih ediyorum. Bazı eski sayıları e-dergim üzerinden okumuştum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğim ekler olduğunda ben de çevremden tedarik ediyorum bir şekilde. :)

      Sil
    2. Maalesef artık dergiler pek de bir ek vermiyor. Eskiden çok daha iyi idi çok daha fazla içerik sunuyorlardı. Artık gittikçe azaltıp onlarda internet üzerinden online dergiler, e-dergiler ile paylaşmaya başladılar.

      Sil
    3. Şartlar bunu gerektiriyor demek ki :)

      Sil
  3. çok iyimiz başkanım ellerine saglik severek takip ediyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün bloglara aynı yorumu bırakmasanız bari! :)

      Sil
    2. ha haaa böyle birkaç site var hep dolaşırlar, emlak, araba filan hihi :)

      Sil
  4. teşekkür ederiim. yedikıta, insan ve yaşam, çamlıca. öğrenmiş oldum. e dergi olarak okumam amaaa bu dergileri alıcam. bi bakıyım önce bizim mephisto da var mııı :) sonra diğer kitapçılarda ararım :)

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!