Ink361 ile Instagram İstatiklerinizi Görün!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
11
Instagram son zamanların en popüler sosyal medya alanı artık. İnternetle, sosyal medyayla çok fazla haşır neşir olmayanların ilk el attığı mecrâ Facebook oldu. Sonrasında da sırasıyla Twitter ve Instagram. Şu anda herkes Instagram'da. 

Ben herkesin aksine çok fazla kullanmıyorum Instagram'ı. Telefondan veya tabletten sosyal medya takibi yapıyorum ancak uzun süre telefon veya tabletten internete girmekten zevk almıyorum. Ben hâlâ daha masaüstü insanıyım. Herhalde bu böyle de devam eder. Ne zaman iyi bir telefon alırsam o zaman tam olarak mobile dönerim herhalde.

Şimdi gelelim size Instagram istatistiklerinizi görebileceğiniz Ink361'den bahsetmeye. ink361.com'a giriyorsunuz ve kaydolduktan sonra Instagram hesabınızın tüm detaylarını görebiliyorsunuz. O detaylardan bahsederken kendi @rehitu Instagram hesabımın da istatistiklerini yazacağım sizlere.

* Hesabınız hakkında önce genel bir bilgi veriyor size:
Benim rehitu Instagram hesabımda 79 medya (görsel veya video) varmış ve bu medyalara 1610 beğeni gelirken sadece 67 yorum bırakılmış. 1284 kişiyi takip ediyormuşum ancak beni sadece 716 kişi takip ediyormuş.

* Hesabınızda ilk ne zaman fotoğraf paylaştığınızı da bir çırpıda görebiliyorsunuz:
2012'de ilk çıktığı zamanlarda hemen atlamışım zaten ben. 80. medyayı ne zaman paylaşacağım bakalım Allah kerîm. :)

* Paylaşımları günün hangi saatinde ve haftanın hangi gününde yoğunlukla yaptığınızı görebiliyorsunuz:
Ben akşam 19:00 ve 22:00 saatlerinde yoğun paylaşım yapmışım. Günlerden de en çok Cumartesi'yi sonra da Pazar'ı seçmişim paylaşım için.

* Medyanın % kaçına konum ve etiket eklediğinizi görebiliyorsunuz:


Ben medyanın yarısından fazlasına konum eklemişim ancak etiketlemelerde sınıfta kalmışım. Sadece bir tane etiket kullandım belki de bugüne kadar. Instagram'da etiketin önemini biliyorum ancak uygulamıyorum. :)

* En çok beğenilen paylaşımlarınızı görebiliyorsunuz:
O değil de bugünlerde yanımda olmayan eşim ve oğlumu özlediğimi hissettim be!

* En çok yorumlanan paylaşımlarınızı da görebiliyorsunuz tabii ki:
Çok dediğine bakmayın sadece 3 yorum var dereceye girenlerde de. :)

Bunların haricinde hangi filtreleri kullandığınızdan hangi vakitlerde daha çok beğeni aldığınıza kadar bir sürü istatistik veriyor Ink361. Kendi Instagram istatistiklerinizi görmek isterseniz deneyebilirsiniz sizler de. Denedikten sonra yazımı paylaşarak arkadaşlarınızı haberdâr etmeyi unutmayın ama haa!

Yorum Gönder

11Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. İlk başta tam mantıklı geldi araştırmaya başlayacaktım ki sonradan fark ettim İnstagramda hiç gönderim yok ve sadece 47 takipçim var bunun ne istatistiği olacak :/

    YanıtlaSil
  2. İnstagram yükselen dev artık. Facebook denen biriey kalmayacak yakında ☺️

    YanıtlaSil
  3. ben de ingstram kullanmıyom,sadece blogger kullanıyom..verdiğiniz faydalı bilgiydi ama yine de dikkatli olmak lazım..ingstram,facebook,twitter gibi sosyal medya hesaplarını başka uygulamaların kullanmasına izin verirken dikkatli olmakta fayda var..çünkü çoğu uygulamalar bu hesapları çalmak bi yana kişisel bilgilerinizi de çalabilme yeteneklerine sahipler..hesabınızı kullanarak suç bile işleyebilirler..bunlara çok dikkat etmek gerekiyor..kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  4. hemen hemen aynı özellikleri instagramın kendisi de business profile geçtiğinizde sağlıyor, aklınızda bulunsun. iyi yıllar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de biliyordum aslında bu yöntemi. Nedense hiç aklıma gelmedi yazıyı yazarken. Katkı sağladınız yazıma. Teşekkürler...

      Sil
  5. Çok merak ettim akşam eve gidince kendi istatistiklerime bakacağım. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayanlar erkeklere nazaran daha aktif kullanıyor sanki Instagram'ı. Sizde daha doyurucu istatistikler çıkar sanırım.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!