Vatansever Evden Eve Nakliyat

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Evden eve nakliyat firması seçmek hem çok zor bir süreç hem de dikkatli olunması; titiz davranılması gereken bir süreç. Benim daha önce aşıma geldiği gibi araba yolda giderken eşyalarınız yanarsa ortada kalabilirsiniz. O yüzden kimi seçtiğinize ve sigortalı olup olmadığına çok dikkat etmek gerekir.


Uzun zamandır takip ettiğim Millet Mahallesi'nde hizmet veren bir firma Vatansever Evden Eve Nakliyat. Sosyal medyayı etkin kullanıyorlar ve koydukları fotoğraflara da bakılırsa oldukça profesyonel çalışıyorlar. 

Herhangi bir sebepten dolayı taşınmak zorunda kaldığınızda eşyaları paketleyip taşımak gözünüzde büyür. Bu taşınma esnasında ister istemez eşyaya zarar da gelir ancak bu zararları en aza indirmek için en iyi hizmeti veren firmayla çalışmak gerekir. 

Bunu kabul etmeliyiz ki evden eve taşımacılık firmalarının halk nazarında kötü bir intibası vardır. Bunda işini hakkıyla yapmayan meslek erbabı insanlar yol oynamıştır. Taşındıktan sonra taşıma firmasından memnun kalan çok fazla insan görmedim ben etrafımda. 

Vatansever Evden Eve Nakliyat'ı denemedim ancak sosyal medyadaki yorumlardan gördüğüm kadarıyla işinin ehli ve müşteri memnuniyetine önem veren bir firma. 



Millet Mahallesi başta olmak üzere tüm Bursa ve çevre illere hizmet veren firma asansörlü taşımacılıkla ürünlerinizi eski evinizden nasıl aldıysa yeni evinize de o şekilde getirip kuruyor. Taşınmalarınızın sorunsuz olmasını istiyorsanız sizler de Vatansever Evden Eve Nakliyat'tan fiyat alabilirsiniz. Firmaya ulaşabileceğiniz telefon numarası 541 201 19 87. Web sitelerinin güncelleme tarihi 10 gün önce dolmuş. Firma yetkilileri bu yazımı görüyorlarsa domainlerini de yenilesinler bir an önce.

Firmanın adresi ise şu şekilde: Millet Mahallesi 7. Mutlu Sk. No: 9

"Eşyanız bizimle yeni kalacak" sloganıyla hizmet veren firmanın Facebook sayfasını da takip edip yaptıkları işleri görebilirsiniz:

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!