ReHiTu.com Topluluk Blogu Oldu!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
24
Ben bunu yazmadan fark edenler olmuştur muhakkak. ReHiTu.com'da artık sadece ben yazmıyorum. Benim haricimde 4 yazar daha var. Bu yazımda da kendilerini tanıtacağım sizlere.
Beytullah POYRAZ
Beytullah POYRAZ
Yazar olarak ekleme sırasına göre başlayacak olursak ilk sırada eşim Güldane TUFAN var. Aslında kendisine "yazar" diyemeyiz çünkü yazmıyor. Her seferinde yoğunluğunu bahane ediyor. Belki yorumlarınızla baskı yaparsınız da bir şeyler yazar kendisi.

Güldane'den sonra yazar kadromuza dâhil ettiğimiz kişi ise teyzemin oğlu Beytullah POYRAZ Ağabeyim. Kendisi Kayseri'de özel sektörde çalışıyor. Boş zamanlarında güzel yazılar çıkıyor kaleminden. Bunu bildiğim için kendisine teklif götürmüştüm zamanında sağolsun o da kırmadı beni ve şimdiye kadar 4 yazı kaleme aldı ReHiTu.com'da. Beytullah POYRAZ'ın tüm yazılarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Ömür GÜRBÜZ
Ömür GÜRBÜZ
Beytullah POYRAZ'ın son yazısını Facebook Messenger'daki Kuzenler grubumuzda paylaşınca diğer teyze oğullarımdan Ömür GÜRBÜZ Ağabey "Ben de güzel şiir yazarım senin blogda yayımlasana." dedi. Ben de "Sana da yazarlık davetiyesi göndereyim sen bütün şiirlerini yaz." dedim. O da sağolsun beni kırmadı ve yazmaya başladı. İlk şiirini 3 gün önce yayımladı. Ömür GÜRBÜZ'ün tüm şiirlerini görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Ömür GÜRBÜZ'ün bu haftasonu açıköğretim sınavları varmış. Sınavlardan sonra profilinde ve yazılarında gerekli düzenlemeleri yapıp şiirine yapılan yorumlara cevap verecek. Kendisine sınavlarında başarılar diliyoruz. Kamuda çalışıyor ve başarı merdivenleri birer birer tırmanıyor.
Mahmut GÖNÜLSEVEN
Mahmut GÖNÜLSEVEN

Ve son olarak da aramıza bu akşam katılan en geç üyemiz Mahmut GÖNÜLSEVEN. Kendisi Ömür GÜRBÜZ'ün yeğeni olur. Ömür GÜRBÜZ de onun dayısı. Bizim de yeğenimiz olmuş oluyor doğal olarak. O da dayısına çekmiş ve güzel şiir yazarmış. Rica edince ona da yazarlık teklifi gönderdim. Bakalım ilk eserini bizimle ne zaman paylaşacak. 

ReHiTu.com'un bu şekilde topluluk bloguna dönüşmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Olumlu / olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. İlerleyen zamanlarda ...kuzenler.com mu açsak ne? :) Düşündüm de herkesin bir şeylere yatkınlığı var bizim sülâlede.

Yorum Gönder

24Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Yeni topluluğu çok beğendim.Akraba blogu olmuş.:)) Bence kuzenler.com çok uygun olur, hatta harika olur. :) Güldane hanıma da sesleniyorum hadi gelin artık :) Yazmak tüm yorgunluklarınıza iyi gelecek.:)
    Hayırlı olsun :) İyi bloglamalar diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Benim görüşüm herkesin bloğunun ayrı olması. Biraz kafamı karıştırıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da bir tercih meselesi bakalım kuzenler uzun ömürlü olacak mı yazarlık konusunda.

      Sil
    2. Bence uzun ömürlü olur. Ne de olsa yazıyı veya konuyu baskıya yetiştirme baskısı yok. :)

      Sil
    3. Hayırlısı olsun.

      Sil
  3. Hayirli olsun. Basarilar dilerim 😊

    YanıtlaSil
  4. Bol içerik dolu olması dileğiyle. Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  5. Bir nevi aile blogu gibi. Güzel yayınlarınızın devamını bekliyoruz inşallah :)

    YanıtlaSil
  6. Yazılarınızı, keyifle bekleyeceğim. Böyle olması iyi oldu, insanlar daha fazla gelir, daha çeşitli yazılar olur.

    YanıtlaSil
  7. Bir elin nesi var, iki elin sesi var demişler. Güçten kuvvet doğar. Emin adımlarla büyümenizde topluluk olmanızın büyük faydasını göreceğinizi düşünüyorum. Şimdiden tebrik ediyorum ilerisi adına.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz. Umarım dediğiniz gibi iyi yol alabiliriz.

      Sil
  8. Hocam süper olmuş. Baya kador iyi inaşallah eşinizde artık yazmaya başlar. Siz bu şekilde çok iyi bir kadro olmuşsunuz. Tekrardan hayırlı olsun dşyeyim. İyi bir gelişme bekliyorum. Sizden ilk hedefimiz 10 bin alexa inşallah.

    YanıtlaSil
  9. Bence değişik ve de güzel bir girişim olmuş, Ben Güldane Hanım'dan yazı bekliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlettim kendisine artık bu kadar ısrara dayanamayıp bir yazı gönderir herhalde. :)

      Sil
  10. Merhabalar;
    kuzenler.com iyi fikirmiş aslında. Güzel bir topluluk oluşturmuşsunuz, başarılar dilerim. Güldane Hanım'ın da yazmasında daha ısrarlı olmalısınız diye düşünüyorum. Blog sayfalarınıza ve yazılarınıza bir kadın eli de değmeli, kadınlar güzelleştirir :)
    Saygılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feri Peri;
      Kendisi tüm yorumları okuyup karar verecekmiş. Hanımefendiyi bekliyoruz bakalım!

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!