Kobo'da İlk e-kitabınız 15,00₺ İndirimli!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
6
Geçenlerde bir vesile ile Abbas SAYAR'ın El Eli Yur, El de Yüzü isimli kitabına denk geldim Google Kitaplar'da. Belki biliyorsunuzdur Google Kitaplar'da pdf hâlinde sunulan kitapların bazı bölümlerini okuyabiliyorsunuz satınalmadan önce. Bu özelliği sâyesinde kitabın içeriğini görmüş oldum ve kullanılan dil hoşuma gittiği için de kitabı satın almak istedim.


El Eli Yur, El de Yüzü kitabını direkt Google Kitaplar uygulaması üzerinden PDF olarak almak istediğinizde fiyatı 9,60₺. Online kitap satıcılarından basılı hâlini almak istediğinizde ise fiyatı 10,40₺ - 11,20₺ arasında değişiyor.

Son zamanlarda kitapları e-kitap olarak tercih etmeye başladığım için araştırmamı e-kitap olarak yaptım. Hatta ücretsiz e-kitap sunan platformlarda da araştırdım ancak bahse konu kitabı bulamadım. Araştırmalarıma devam ederken Kobo diye bir yere uğradım. İlk başta yeni bir yeri keşfettiğimi sanmıştım ancak Kobo zaten bilinen bir platform imiş. Ben yine de bilmeyenler için tanıtım yapayım diye düşündüm.

Kobo binlerce e-kitabı bulabileceğiniz sanal ve global bir kitapçı. Şu sıralar güzel bir kampanyası da var ilk defa Kobo'ya gelecek olanlara.

Evet görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok! Mükemmel! :) 

Teklifin şartları da şöyle:

* Teklif yalnızca kobo.com’dan ilk alımlarını 1 Ocak 2018 12.00 EST ila 31 Aralık 2018 23.59 EST arasında yapan Türkiye vatandaşları için geçerlidir. 15 TL’lik kredi otomatik olarak 15,01 TL veya üzeri fiyatlı bir öğeyi alımınıza uygulanacaktır (vergi hariç). Kredi, bir kez kullanılabilir ve sadece ilk alımlar için geçerlidir. Geçmişte Kobo hesabınızı kullanarak bir satın alma yaparsınız, bu teklif için uygun olmayacaksınız. Bu fırsat başka fırsatlarla veya promosyonlarla birleştirilemez ve daha önceki alışverişlerin bakiyesinde kullanılamaz. Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra indirim uygulanamaz veya indirim tutarı iade edilemez. Rakuten Kobo Inc. bu teklifi herhangi bir zamanda önceden haber vermeden değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutar.

Bahsetmem gereken en büyük detay şudur ki 15,00₺ altında birkaç kitabı sepete ekleyerek 15,00₺'yi geçtiğinizde indirim aktif olmuyor. Alacağınız kitap veya kitaplardan biri muhakkak 15,00₺'nin üzerinde olmalı. 

Bahse konu kitap Kobo'da 4,90₺. Araştırırken Idefix ve D&R'da da e-kitap hâlinin satışını gördüm. Onlar da Kobo altyapısını kullanıyorlar. Hâliyle onlarda da fiyat 4,90₺ PDF için. Sizler de eğer Kobo'yla daha önce tanışmadıysanız bu teklifi muhakkak değerlendirin ve 15,01₺'lik kitaba sadece 0,01₺ ödeyerek sahip olun!

Kobo'dan satın aldığınız kitabı yine Kobo'ya ait uygulamalar ile ister telefondan ister tabletten okuyabiliyorsunuz. Bir de Kobo'nun kendi e-okuyucuları var. Türkiye'de sadece D&R'da satılıyor. Bir modeli 419,00₺ iken diğeri 919,00₺. Biri hediye etse de bol bol kitap okusak!

Kobo'nun bu teklifini değerlendirmeyi düşünüyor musunuz? e-kitaba bakış açınız nedir? Sizce tabletler e-okuyucunun yerini tutuyor mu? Konu hakkındaki düşünceleriniz benim için önemli. Lütfen yorumlayın siz de! 

Yorum Gönder

6Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Ekrandan okuma bir türlü sarmadı beni abi ya 😀

    YanıtlaSil
  2. e kitap olayını sevemem ben. İnternet kullanımı günümüzde kaçınılmaz oldu ama illa buradan yapmam gerekenler dışında kullanmayı sevmiyorum. Kitabın sayfalarını çevirmeyi sevenlerdenim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin gibi düşünenler çoğunlukta sanırım Saadet USLU Hanım. Ben her şeyin dijitalini sevenlerdenim nedense.

      Sil
  3. Ben bilmiyordum bakayim 😊

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!