Sanal Bonus Bankanız: Artıway

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
10
Artıway'i daha önce duymuşsunuzdur belki ancak ben yine de sizlere detaylıca anlatmak istedim. Artıway, online alışverişleriniz öncesi uğrayıp alışveriş yapacağınız siteye geçiş yaparak belli bir oranda alışveriş yaptığınız tutarı geri almanıza yarayan bir sistem.

Açıkçası ben eskiden beri üyeyim ancak çoğu zaman oraya uğramayı unutuyorum. Alışveriş öncesi uğrasam %0,90 ile %8,85 arasında mağazaya göre değişen oranlarda paramı geri alacağım. Düşünsenize Aliexpress'ten 500,00₺'lik bir ürün alıyorsunuz ve bunun 44,25₺'si geri hesabınıza yatıyor.

Bundan sonra unutmamak için Artıway'in tarayıcı eklentisini kurdum Chrome'a. Sadece Chrome ve Opera kullanıcıları için var bu uzantı. Siz bir alışveriş sitesine girdiğinizde eğer orada bir Artıway avantajı varsa sizi hemen bilgilendiriyor.

Artıway avantajıyla alışveriş yapabileceğiniz bazı mağazalar ve şu anki geri ödeme %'leri şöyle:
Artıway tüm bunların yanısıra zaman zaman Arttırılmış Bonus uygulamasını devreye sokuyor ve kısıtlı bir zaman dilimi için 1,5 ve 2 kat gibi daha fazla bonus veriyor. Ayrıca zaman zaman yarışmalar düzenliyor ve bu yarışmalar sonucunda hatrı sayılır hediyeler veriyor. Mesela şu an devam eden Arkadaşınla Kazan etkinliği ile ilgili bana gelen mesaj şöyle:

"Arkadaşlığının ne kadar güçlü olduğunu göstermenin tam zamanı. Sen de en yakın arkadaşınla birlikte aşağıdaki yarışmamıza katılabilirsin.
  1. Bir arkadaşını Artıway’e davet et,
  2. Favori spor ürününü #sportslove hashtagi ile Artıway’de paylaş
  3. Paylaştığın ürünü arkadaşınla birlikte kazanma şansını yakala
Not: Ürün fiyat limiti 400 TL’dir. Kampanya 08.03.2018 saat 23:59'a kadar geçerli olup, kazanan üyemiz random.​org aracılığı ile rastgele belirlenecektir. Sonuçlar 09.03.2018 tarihinde açıklanacaktır. Arkadaşını davet etmek için sana özel aşağıdaki linki kopyalayıp göndermen yeterli:


Sizleri de bu avantajlar dünyasına bekliyorum. Yukarıdaki linke tıklayarak üye olduğunuz takdirde 10,00₺ kazanıyorsunuz. Siz bu veya buna benzer bir sisteme üye misiniz? Aktif kullanıyor musunuz? Sizin görüşlerinizi de öğrenmek isterim.

Yorum Gönder

10Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Aktif olarak olmasa da internetten bir şey alırken kullanıyorum. Az da olsa ödediğimizin geri gelmesi iyi oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ali YATARKALKMAZ;

      Aynen öyle. Adsense'ten iyidir hiç değilse... :)

      Sil
  2. Güzel bir sistem paranız tekrar belli bir kozmı geliyor demek. ☺️ Üye olursam senin link üzerinden olacam 😊

    YanıtlaSil
  3. Süpermiş. Ben de not edeyim. Teşekkürler. @rps

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Renkli Pasta Sepeti. Değerlendirmeniz dileklerimle...

      Sil
  4. Ben kullanıyorum. Şİmdilik sıkıntı yok :)
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  5. Bize de bir davet var sanırım ya ben buna benzer bir eklenti kurdum ama memnun kalmayıp kaldırdım. Artık bir çok eklenti ve programa mesafeli olduğumdan dolayı sanırım artway bonus bilgilendirmesi için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok aktif kullanmıyorum ancak aklıma geldikçe eğer bonus veriyorsa aktif hâle getirip kullanıyorum. Zararı yok; şimdilik faydası da olmadı ama. :)

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!