Tek Parmaklı Yazar: Rukiye TÜREYEN

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
19
Blogcular okuduklarını paylaştıkça bana da kitap okuma isteği geliyordu ancak maalesef düzenli kitap okuyan biri değilim. Aslında öğrenci iken çok kitap okumamla meşhurdum okulda. Öğleden önce aldığım kitabı öğleden sonra kütüphaneye teslim ederdim. Öğleden sonra aldığım kitabı da akşam evde okuyup diğer gün sabah okul kütüphanesinden bir başkasıyla değiştirirdim. 


Kitaplar yerine online mecralarda okuma yapan biriyim son zamanlarda. Okumaya değer gördüğüm her şeyi sonuna kadar okumaya çalışırım. Belki de okuma ihtiyacımı bu şekilde karşılıyorum. Yazımın başında da belirttiğim üzere blogcu arkadaşların kitap tanıtımlarını gördükçe "kitap okuma"ya ağırlık vermem gerektiğini düşündüm. 

Bu konuda ilk adımı da geçen seneki Bursa Kitap Fuarı'nda kendisinin elinden imzalı bir şekilde aldığım Ömer EKİNCİ'nin Senin Yolun isimli kitabıyla attım. Kitabı hemen okuyacağım diye almıştım oysa ancak üzerinden bir kitap fuarı daha geçmesine rağmen benim aklım yeni başıma gelmişti. 

Ömer EKİNCİ benim üniversite yıllarımdan tanıdığım birisi. Kendisiyle birebir görüşmüşlüğümüz, kahve içmişliğimiz, bir proje hakkında fikir alışverişi yapmışlığımız vardır. Onun gibi birini tanımak benim için büyük bir onur ancak imzaladığı kitabı bu kadar çok bekletmek ise o denli utanç verici.


Benim elimdeki Senin Yolun, 5. baskı idi. Nesil Yayınları'ndan çıkan kitap toplamda 159 sayfa. Kitabı Google Kitaplar'dan da edinebilirsiniz isterseniz. Sayfalarına göz atmanız için aşağıya bırakıyorum:



Kitabı basılı olarak satın almak isterseniz de HepsiBurada ve KitapYurdu'nda şu an 9,75₺. HepsiBurada'dan alıranız imzalı olarak ulaşıyor kitap size bu arada.

Şimdi gelelim asıl konumuza. Size Rukiye TÜREYEN'den bahsetmek istiyorum. Kendisi bizim gibi blog yazarı. Şimdi blog yazarlığının bir tık üstüne çıkıp kitap da yazmaya başlamış. Ben kendisini kitabının reklamları sayesinde tanıdım. Rukiye Hanım'ı bizden ayıran farklı bir özelliği var. Kendisi %99 engelli. Sadece bir parmağı hareket ediyor ve o bir parmağıyla kendine ayrı bir dünya kurmuş.

O bir parmağı için sürekli şükrediyor ancak bizler maalesef nelere sahip olduğumuzun farkında bile değiliz. Rukiye TÜREYEN, tek parmağıyla sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanıyor. Tek amacı var kitabını daha fazla kitlelere ulaştırıp gelecek gelirlerle annesini kiradan kurtarmak ve nihâî hedef olarak da annesini kutsal topraklara göndermek.

Rukiye TÜREYEN'in sosyal medya hesapları şu şekilde:
Facebook: https://www.facebook.com/rukiye.tureyen.yazar/
Blog: https://rukiyetureyen.blogspot.com.tr/
Milliyet Blog: http://blog.milliyet.com.tr/Sayfam/Blogger/?UyeNo=3559143
Instagram: https://www.instagram.com/rukiyetureyen_yazar
Twitter: https://twitter.com/rukiyetrynyazar

Şimdi asıl konumuz 2. baskısı yapılan Rukiye TÜREYEN'in kitabı "Kanadı Kırık Melek'in Kanadına Takılanlar". Kitap şu anda n11.com sitesinde satışta. İlk baskıyla birlikte 2. baskı kitabı da alıyorsunuz. Ben de henüz sipariş vermedim. İki kitap arasında fark var mı, yok mu bilmiyorum ancak sırf destek olmak için bu yöntem de seçilmiş olabilir.

Sizler de n11.com üzerinden Kanadı Kırık Melek'in Kanadına Takılanlar kitabını satın alarak; bu konu hakkında bir blog yazısı yazarak ve sosyal medya hesaplarınızda tanıtımlar yaparak bu azim abidesi hanımefendiye destek olabilirsiniz. Kitabı satın almak için buraya tıklayınız.


Yorum Gönder

19Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Böyle yazıları gördükçe hiç kitap okumadığımı fark ediyorum. :/
    Bu arada abi teman değişmiş sanırım yine hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değiştirdim temayı yine evet. :)

      Sil
    2. İkimizde bir tema seçemedik gönlümüze uyan abi. Her ay değiştiriyoruz düzenli olarak :). Ama inanıyorum sonunda bulacağız.

      Sil
    3. Ben bunu beğendim. Artık değiştirmem! :)

      Sil
  2. Rukiye kardeşimizi azminden dolayı tebrik ediyorum.Kesinlikle destek olmak lazım.Bilgilendirme için teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için ben teşekkür ederim Sn. Düş Tasarımcısı.

      Sil
  3. kitap okumak... bir yapabilsem ne kapıları açacak ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tam manasıyla yapamıyorum ama en azından eksikliğimizi biliyoruz. Bu da bir erdem. Umarım daha çok okuyabiliriz Murat Bey.

      Sil
  4. Takdir edilecekbir basari 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kitap okumam mı yoksa Rukiye Hanım'ın azmi mi Derya Hanım? :)

      Sil
  5. aaa okumadım ama duydum rukiye hanımı. okurum da belkiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen blogda bahset daha çok kişiye ulaşsın Rukiye Hanım'ın eseri DeepTone.

      Sil
    2. tabikide. önce bir kitaplarını bulabilirsem, okuyup yazarım daha iyi olur, bulamazsam da ben de bir yazı yazıp tanıtırım iyi olur ivit :)

      http://guven-guven.blogspot.com.tr/2018/05/makulaya-karsi-nur.html

      bak bu da ilginç bir yazı. güven arkadaşımız yazmıştıydı :)

      Sil
    3. Tamamdır. Güven Bey'in yazısını da okumaya gidiyorum şimdi...

      Sil
  6. Halimize ne kadar şükretsek az. Ve maşallah ne büyük bir azim.

    YanıtlaSil
  7. Tanıtım yazılar çok güzel oluyor teşekkürler.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!