Gündem Çok Hızlı Değişiyor!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
13
Ben bu gündemin çok hızlı değişmesinden çok şikayetçiyim! O kadar hızlı değişiyor ki ben daha o konuyla ilgili birkaç kelam edemeden başka nur topu gibi bir gündemimiz oluyor. Aslında bir gündem değil birkaç gündem oluyor bizim ülkemizde. Biz sosyal medya kullanıcılarının ve özellikle blogcuların da kalemine mürekkep olur aslında bu gündemde yaşananlar ancak ben yetişememekten şikayetçiyim!

Gün içinde bilgisayar başında oturduğum bir işe sahip değilim! O yüzden mesai saatlerinde bilgisayar kullanamıyorum! İşime olan saygımdan ve yoğun çalıştığımdan dolayı işteyken şahsî olarak telefon kullanımını da çok abartmamaya çalışıyorum. Gündemden bir şeyler öğrendiğimde "Bana buradan ekmek çıkar" mantığıyla o gündeme ait öğeyi Google Keep'e veya bir kenara veya o an kullandığım sosyal medyanın kendi kaydetme özelliğini kullanarak kaydediyorum ancaaaakkk...

Ancak her akşam veya sabah evde bilgisayar kullanmaya vaktim olmayabiliyor. Daha önce de yazmıştım oğlumla ve eşimle vakit geçirdikten sonra kalan süreçte açmaya çalışıyorum bilgisayarı. Açamadığım zamanlarda da gündemi ıskalıyorum ve ben bilgisayar başına oturana kadar o gündem maddesi unutulmuş bile uluyor! 

Geçen hafta ülkemizde yine bir sürü olaylar oldu ve ben yine bir sürü konuya yetecek kadar hazırlıklıydım ancak vakit yokluğundan o konulara değinemeyince treni kaçırdım. 

Her bilgisayarı açtığımda önce maillerime bakıyorum sonra takip ettiğim site ve blogların yeni yazılarını okuyorum. Mesela bu sabah 350 yazı okudum 2-3 saat içinde. Bunlardan yaklaşık 250 tanesi blog yazısı idi. Bu mail ve site okumalarım bittikten sonra yazı yazmaya vaktim oluyor ancak o vakit de orada bitiyor zaten! 

Ayrıca içerik ürettiğim sadece bloglarım yok; bloglarımın yanısıra Facebook sayfaları ve çeşitli sosyal medya hesaplarım da var. Oralarla da ilgileniyorum derken internetin hayatımızdan çaldıklarının farkına varamıyoruz! İnternetin bize kattığı da bir sürü şey var muhakkak ancak orta yolu koyvermemek gerekiyor. 

Siz değerli blog yazarı arkadaşlarım benim yukarıda yazdıklarıma katılıyor mu acaba? Siz yakalayabiliyor musunuz gündemi? Yakalarsanız haber verin de hep beraber girişelim kendisine!

Yorum Gönder

13Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Dünya her geçen gün daha hızlı dönüyor Recep Bey :)
    Bir şeyleri yakalamaya çalışırken hayatı kaçırmayalım da...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaçırmamak için elimden geleni yapıyorum Sonbahar İnsanı! :)

      Sil
  2. Kesinlikle katılıyorum,gündemi ben de takip edemiyorum,çok hızlı değişiyor.
    Bu arada bravo diyorum ,2-3 saat içinde 350 yazı okumak hiç te kolay değil:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okudum yorum bile yaptım Düş Tasarımcısı! :)

      Sil
    2. Evet gördüm teşekkürler,cevap bile verdim ben de:)

      Sil
  3. Katılmamak ne mümkün abi her hafta hiç olmazsa 10-15 tane konu öne çıkıyor sonra unutuluyor sonra yenileri derken neleri takip edeceğimizi şaşırıyoruz. Bu arada 350 yazı gerçekten muhteşem bir başarı imiş abi. Takip ettiğim blogları "düzenli" takip etme konusunda aşırı başarısız olduğum için kıskandım seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inoreader kullanıyorum ve bana yorum yapan tüm blogları oraya ekleyip tüm yazılarını okuyorum. Kafama yatanları da yorumluyorum! :)

      Sil
  4. Abi senin kadar blog okumak nerede? Maşallah. Hastayım tüm blogları okumana. Sen yazınca evladiyelik yazıyorsun. Her zaman okunacak şeyler. Bu arada inşallah evladiyelik kelimesini doğru yazmışımdır 😀

    YanıtlaSil
  5. Tam yakalayacak gibi oluyorum ancak asla tutamıyorum kendisini kayıp gidiyor ellerimden...

    YanıtlaSil
  6. Ben de bu gündeme hocam fiber gündem diyprum. 😊😊 çünkü hızla değişiyor.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!