453: 155 Polis İmdat'ı Arama Rekoru

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
8
#BirYaşımaDahaGirdim etti 453!

İstanbul Bayrampaşa'da bir adam bir yıl içinde 155 Polis İmdat'ı tam 45.210 defa aramış! Yazıyla Kırk Beş Bin İki Yüz On defa! Hayır işin diğer bir ilginç tarafı ise arayan adam 55 yaşında birisi. Ergen biri değil yani!

Bu aramaları 15.05.2017 ile 15.05.2018 tarihlerinde yapmış ve konu ile ilgili mahkemeye verdiği savunmada eşinden boşandığı için kimsesiz kaldığını, sürekli alkol tükettiğini ve psikolojisinin bozulduğu için de 155'i aradığını söylemiş!

Ya hu adam 3-5 değil ki be 45.210 ne demek! Güne bölsek bir günde 124 aramaya tekabül eder! Yemeyip içmeyip 155'i mi aradın sen Şeref CAN Amca? Gece uyumadığını varsaysak bu da her bir saatlik dilimde 5 arama yaptığını gösterir! Bu nasıl bir yalnızlık seviyesidir be Şeref Emmi?

Her şeyi geçtim 155'e gelen bu geçersiz aramaları emniyet hemen tespit edemiyor mu? Neden beklemişler bu zamana kadar? Emniyetle birlikte Şeref Dayı birlik olup, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için bu yolu mu seçti; nedir yani?

Alın size Şeref Enişte'nin fotoğrafı! Ne kadar da masum duruyor değil mi? 5 yıla kadar hapsi isteniyormuş? Guinness Rekorlar Kitabı'ndan bu alanda ödül alırsa onu versin parasını ödeyip yatmadan çıksın içeriden bence!



Kamu spotu ile veda edelim! 112 ve 155'i gereksiz yere meşgul etmeyin!

Yorum Gönder

8Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. 112 acil servisle ilgili problemler sadece bunlar değil..112 acil servis görevlilerin "hasta ayrımı" yapması da acil durumdaki hastaların daha çok acı çekmesine neden oluyor..ve bunların ilerde ya sakat,özürlü kalabilmesine yada hayatlarını kaybedebilmelerine neden olabiliyor..Bunları yaşadığımdan biliyorum..Hangi hastaların acil hangi hastaların acil olup olmaması konusunda acil servis kurallarında çok büyük yanlışlıklar ve eksiklikler ve hatta çifte standartlar bile var bence.."112 acil servisi telefonla rahatsız etme olaylarını" bahane olarak kullanmaları da çok ayrı bir vahim hata..Tabii ki ben de şahsen bu tür şeylere çok kızıyorum,video bu açıdan çok anlamlı olmuş mesela..Ama 112 acil servis prosudürlerin de ciddi bir değişiklik gerekiyor kanımca..Bunların nedenlerini uzun uzadıya anlatmak isterdim ama yorum kısmına sığmaz şimdi..Neyse uzun bir yazı oldu,kusura bakmayın..Elinize sağlık,önemli bir konuya değindiniz..✔😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi blogunuzda uzun uzadıya yazarsanız bu konudaki fikirlerinizi; severek okuruz...

      Sil
  2. hahaha insanlar anne babasını bu kadar aramıyor bu ne özgüven bence hapis istenmesine şaşmamalı :D

    YanıtlaSil
  3. İnternet kullanmıyor büyük ihtimal. Yurdumuzda internetten sonra çağ atlandı (!) diye düşünüyorum. Artık telefon sapıkları hiç duyulmuyor. Herşey ortada. Niye sadece sesle yetinsinler ki?

    YanıtlaSil
  4. Show haberleri Reha Muhtar sunardı. 90 lı yıllarda..
    Zırt pırt Gündeme gelen bi tipleme vardı 155 Murat. adamın lakabı buydu.. adamın 155 i arayıp , ihbar yapmadığı gün yoktu.. Rehada sürekli bunu haber yapardı..
    sonra nooldu 155 Murat bilmem.. muhtemelen ya kodese ya tımarhaneye girmiştir.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aralarında bir akrabalık bağı olabilir mi acaba? :)

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!