1 Sayı Fazlası

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
40
2017'de şu garip bloguma 104 yazı girmişim. 2016'da ise Şubat 14'te ilk yazmaya başlamışım ve 99 yazı girmişim. 2018'de bu yazı ile birlikte 105 oluyor yazı sayısı. Dedim ki iki sene üst üste 104 yazı yazmış olmayayım bari en azından bir sayı fazlası olsun dedim ve bu yazıya giriş yaptım. İki günü müsâvî olanın ziyanda olduğunu beyan eden bir peygamberin ümmeti olarak iki yılı müsâvî tutmamak gerekiyordu.

2018'in 105. yazısında ortaya karışık bir yazı okuyacaksınız. Kısa mı olacak uzun mu onu ben de bilmiyorum açıkçası. :)

Yarın yeni bir milâdî yıl başlayacak ve 2018'in bir sayı fazlası olacak. Takvim yaprakları sıfırdan koparılmaya veya çevrilmeye başlanacak. Yeni bir ajandaya yeni umutlarla, hedeflerle, dileklerle, hayallerle ve dualarla başlanacak.

2018 benim için iş anlamında oldukça kötü geçti. Satış hedeflerim tutmadı. 2019'da yeni hedeflerle, daha şeffaf bir şekilde işe başlayacağız bakalım hakkımızda hayırlısı.

2018'de bu bloga 105. yazımı giriyorum ancak bunun yanısıra yazmak için mesai harcadığım alt bloglarımı da unutmamak lazım. Bir Yaşıma Daha Girdim alt blogunu 2019'da daha aktif tutacağım.

Bloglardan konu açılınca aklıma geldi. Bloglar âlemine yeni katılan, Okumaya Gel ismiyle bilinen Aylin Hanım bir blog oyunu düzenledi. O oyunda 54 puanla ben birinci oldum ve sağolsun kendisi benim tanıtımımı da yaptı. Yazısı için buraya tıklayabilirsiniz.

2019, 2018'in bir sayı fazlası olarak saatler sonra bizimle birlikte olacak. Günler geçtikçe ve yaşlandıkça insan biraz daha sorgulamaya başlıyor hayatı. Dünya hayatının bir oyalanma olduğunu kabul ediyor ancak nefsini ve şeytanı yenebildiği müddetçe başarılı oluyor bu imtihan dünyasında. O yüzden 2019 hepimiz için hayırlar getirsin; şerler bizden uzak olsun. Eğriyi doğruyu ayırt etme firasetine sahip olalım.

105. sayımızı da bu şekilde konusuz yazmış olalım. 2019'daki hedefimiz de minimum 106 olsun o zaman. :) 2019'un ilk günlerinden itibaren eski yazılarımı da güncelleme yoluna gideceğim. 2019 sağlıklı, sıhhatli, uyanık geçirdiğimiz bir yıl olsun inşallah! Gaflet uykusundan uyanmak lâzım!

Yorum Gönder

40Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Aşağı yukarı 3,5 günde bir yazı. Hedefiniz +1 den fazlası olmalı diye düşünüyorum. Zamanınız yoksa bilemiyorum ama geniş bir içeriğe sahip blogunuz var. Yeni yıl dileklerinize katılırken herkese uğur getirmesini diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazacak çok konum var. Diğer blog yazarlarının hayıflandığı içerik üretme konusunda benim bir derdim yok evet ama zaman sıkıntım var. Teşekkür ederim yorumunuz için Erhan Bey.

      Sil
  2. Nice 105 yazılara diyelim abi o zaman :) 2019 umarım hepimiz için iyi bir yıl olur.

    YanıtlaSil
  3. Selaümn aleyküm Teyzo;

    Uzun zamandır bir yorum yapma fırsatı bulamıyordum. Konu bulma hakkında elbette bir sıkıntı yaşadığını sanmıyorum. Bloggerların yayınlarına ve yazdıklarına bakarak, onlar hakkında bir fikir sahibi olabiliyoruz. Senin blogun da bize senin nasıl bir üretici olduğunu gösteriyor. Şahsi görüşüm de öyle. Sen hep "farklı görüşlerin adamı"sın ailede. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve aleyküm selam teyzo!

      "O ne der, bu ne der" diye düşünmeden kendi doğrularımı uygularım bilirsin. Sülâle ne derse desin farketmez; eninde sonunda benim haklı olduğum ortaya çıkıyor zaten. :)

      Sil
  4. Hayırlı olsun. Çok üretkensiniz. Ben de 100 içerik barajını daha yeni aştım. Geçmişte çok ihmal ettim ama eylül ayından bu yana 77 yazı yazmışım. Ben de içerik üretme konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Futbol tutkunu olduğum için yazı yazmakta zorlanmıyorum. Tabi başka ilgi alanlarım da var. 2019'da hep birlikte daha çok yazı yazarız inşallah :) Hayırlı ve mutlu seneler geçirmeniz dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. Hepimiz için hayırlara vesile olacak bir dönem olur umarım.

      Sil
  5. Az ve öz yazılarınız toplumun genel sorunlarına çözüm buldu.Sizi keyif ile okuyoruz.Siz ve alinize mutlu yıllar dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sibel Hanım. Ben de sizlere ve ailenize hayırlı bir 2019 yılı diliyorum.

      Sil
  6. Yılda ortalama 100 yazı çok iyi bence. 2019 yılında daha da iyi olmasını temenni ediyorum. İş hayatınızda istediğiniz başarıya ulaşırsınız umarım...Ailenizle ve bloğunuzla nice mutlu yıllar diliyorum...

    YanıtlaSil
  7. 2013'de blog yazmaya başladım Recep Bey. Sizden görünce bir bakayım dedim, 573. paylaşımımı birazdan gireceğim. Yaşımı seviyorum. Avantajlarını kullanıyorum.
    Konu gayet belli, bir yıl sonu yazısı hazırlamışsınız. Emeğinize sağlık. Yeni yılda görüşmek üzere, mutlu bir yıl dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim asıl geçmişim 10 sene öncesine dayanıyor ancak aralarda boşluklar ve silikler oldu maalesef. :(

      Konusuzdan kastım ortaya karışık olması idi.

      Teşekkürler; bilmukabele Ece Hanım.

      Sil
  8. Konusuz bir yazı yazdığınızı düşünüyorsunuz ancak çok anlamlı bir yazı olmuş Recep Bey, tüm dileklerinize katılıyorum. İnşallah gelen günler bu günlerimizden daha güzel olur. Hedeflerinizde de başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Fatih Hocam. (Laçkalıktan değil eğitimci olduğunuzu düşündüğüm için "hocam" diye hitap ettim; mahzuru varsa lütfen uyarınız.)

      Amin; bilmukabele...

      Sil
  9. 2019 herşeyden önce sağlıklı bir yıl olsun hepimize.Sizin için de iş anlamında başarılı bir yıl olur umarım..

    YanıtlaSil
  10. yeni yılınız kutlu olsun, daha nice paylaşımlarınız olsun.

    YanıtlaSil
  11. bu konusuz bir yazı gibi görünmüyor, dualara Amin diyelim; öte yandan da BlogApartmanı ayın/yılın görevlisi olarak muvaffakiyetler dilerim, RecepBey :)

    Hep birlikte nice faydalı yazılara!

    Esenkalın

    YanıtlaSil
  12. Emeğinize sağlık nice +1'lere diyelim.Mutlu yıllar.

    YanıtlaSil
  13. Konusuz dediğiniz yazı da bile anlayanlar için çok anlam var merak etmeyin. Anlayış tarzını çok sevdim, başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ümit Bey. Bol bol takipleşelim inşallah...

      Sil
  14. Bence haftada 3 yazı makul bir oran. Ya da şöyle demek lazım "insan ne zaman bir şeyler karalamak isterse yazmalı." Sayılara takılmamam lazım. Başarılarının devamını dilerim. Bir arkadaş kazandım ben de bu sayede.

    YanıtlaSil
  15. 2019'da 500 yazı bekliyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bize verilen satış hedefleri gibi tutması imkansız! :)

      Sil
  16. Rakamlarınız gayet güzel, çok başarılı hatta. 2019 umarım hedeflerinize ulaştığınız bir yıl olur.

    YanıtlaSil
  17. Ilk zaman her gün yayin giriyordum cok sükür vazgectim ��. Hala geri dönüp dönüp düzelttigim güncelledigim yayinlar var. Artik haftada 1-2 cok acil bir bir sey olursa da üc fazlasini eklememeye calisiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafta sonu ve hafta içi olmak üzere 2 yazı ideal bence de. Fazlası okuyucuyu da yoruyor diye düşünüyorum.

      Sil
    2. Okurun biktigina ben de inaniyorum her gün yayin olunca. Düzenli okudugum bloglarda ben de fazla yayin yapilinca takip etmekte zorlaniyorum. Haftada iki bence de ideal sayi. Hem yorum yanitlamakta da zorlaniriz her gün olunca 😊. Yoksa yazmasina durmadan yazarim o derdim yok ama arartik taslaklarda biriktiriyorum fazlasini 😃

      Sil
    3. Aynen konu yönünden sıkıntı çeken biri değilim ben de ama fazla yazmak faydadan ziyade zarar da getirebilir. SEO açısından belki iyi olabilir ama onu da kim takar zaten! :)

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!