Bundan Sonra Hep Özdilekteyim.com

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
37
Her zaman söylerim ve yazarım; blogcular veya bir şekilde yazmayı, çizmeyi, paylaşmayı sevenler objektif olarak fikirlerini, tecrübelerini takipçileriyle paylaşmalı. Tabii ki bir menfaat beklemeden. Bir menfaat bekleyerek de yazabilir sorun yok zaten o tarz yazılar kendini belli ediyor.

2 hafta önce okullar tatil olduğunda eşim ve oğlum memlekete Afyonkarahisar'a gitmişlerdi. Uzun zamandır oğlumuz da "robota dönüşen araba" istiyordu. Annesi de karneleri aldıktan sonrası için söz vermişti. Afyon'dan bana haber saldılar ve sen internetten al daha ucuza gelir dediler.

Orijinal "Transporters" serisine baktım fiyatlar uçuktu! (Bu arada bugünlerde oyuncak ile denk geldiğim bir yazı daha var; Okumaya Gel bloglamış. Muhakkak buraya tıklayıp okuyunuz.) Yine de olmuşken iyisi olsun mantığında idim. Tam da o akşam Özdilekteyim.com'da yarıyıl tatiline özel oyuncaklarda "1 alana 1 bedava" kampanyası olduğunu öğrendim. Aradığım orijinal Transporters serileri yoktu kampanya dahilinde ama robota dönüşen arabalar vardı.

Görsellerini Whatsapp ile Kayra Eymen Paşa'ya gönderip onun da onayını aldıktan sonra sipariş aşamasına geçtik. 4 ayrı oyuncak aldık. İkisi Kayra Eymen'e, ikisi yeğenimiz Abdullah Yekta'ya. Hem fiyat uygun diye abarttık hem de kargo parası ödemeyelim diye. :)

Sipariş aşamasında aslında ben ürünlerin gideceği Afyon adresini sisteme girmiştim ancak birkaç defa Afyon'dakiler ürün değişikliği yaptırdığı için olsa gerek son adımda teslimat adresi Bursa kalmış.

Ben de iş seyahati için Bursa'dan ayrıldım o akşamdan sonra. PTT ve UPS kargolardan mesaj geliyor ürünlerin kargoya verildiğine dair ancak ben Afyon'a gideceğinden emin olduğum için bakmıyorum bile takipten. Akşama doğru PTT, evde ulaşılamadığı için Millet PTT'ye bırakılmıştır gibi bir mesaj atınca eyvah dedim! Bu sırada da Kayra Eymen her sabah arayıp "Bugün gelecek değil mi robota dönüşen arabam?" deyip duruyor!

Akşam kaldığım otelden hemen Özdilekteyim.com'un canlı destek hattına bağlandım. Oradan derdimi anlattım. Bunlar karne hediyesi lütfen yönlendirin dedim ve ikiletmeden yardımcı oldular. PTT Kargo'ya bilgi verip yönlendireceğiz dediler. Yazıştığım bayanın adı sanırım Bircan'dı. Bir gün sonra gündüz de UPS Kargo'dan aradılar. (Ürünler ayrı ayrı mağazalarda bulunmuş o yüzden iki ayrı kargo ile göndermişler.) Siz kimseye bırakmayın ben yönlendirme isteyeceğim dedim ve bu sefer müşteri hizmetlerini aradım. Bu sefer de Bircan Hanım çıktı ve konuyu hatırladı. UPS'ten gelenleri de yönlendirdik Afyon'a.

İşin özü şudur ki Özdilekteyim.com'un iş bilen müşteri hizmetleri çalışanları sâyesinde iki çocuğun yüzü gülmeye devam etti ve tatillerini güzel güzel geçirdiler. "Beyefendi sizin hatanız, yardımcı olamayız" deyip üste çıkabilirlerdi. Yönlendirmelerde kargolar ekstra ücret talep eder ama Özdilekteyim.com öyle bir şeyden de bahsetmedi. O yüzden bundan sonra hep özdilekteyim.com'u tercih edeceğim.

Aldığımız oyuncakları mı soruyorsunuz? Onlar bir köşede bekliyor. :(

Tags:

Yorum Gönder

37Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Sitelerinde market kısmı da varmış :) Gerçi çok sayılı bi şehre hizmet verselerde yakında farklı şehirlere de yayılılar herhalde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet market kısımları da var, asıl kökenleri havlucu olmaları.

      Sil
  2. Bursada iki yerde var.Ara sıra yol düştükçe uğrarım.Bende memnunum.Giriste urun özelliklerini okuma alanı var bu durum hicbir yerde yok.Biraz fiat yüksek olsada tüketiciye sunulan hizmet için helal olsun dedirtiyor...
    Çocuğun mutluluğu bekleyişi çok farklıdır.. Güle güle kullansınlar Hayırlı olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim bildiğim 5 yerde var Bursa merkezde. Siz eksik saymışsınız Sibel Hanım. :)

      Sil
    2. Mudanya yolu 1
      Terminal yolu 2
      Başka nerede var öğrensem iyi olur..

      Sil
    3. Diğerleri AVM olarak değil de hipermarket ve Özdilek Park olarak geçiyormuş. AVM olarak sadece dediğiniz ikisi var. Hipermarketler ise şöyle:



      Bursa Ataevler Hipermarket
      Bursa Gemlik Hipermarket
      Bursa Gürsu Hipermarket
      Bursa İnegöl Hipermarket
      Bursa Kaplıkaya Hipermarket
      Bursa Mudanya Hipermarket
      Bursa Özlüce Hipermarket

      Bir de İzmir Yolu'nda Özlüce civarında ÖzdilekPark Bursa Nilüfer var. :)

      Sil
  3. Güzel bir hizmetmiş doğrusu sayenizde biz de tanımış olduk:)

    YanıtlaSil
  4. Oyuncakların fotoğraflarını da ekleseydiniz merak ettim nasıl bir şeymiş :))
    Özdilek'i tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklıma geldi de sabah sabah enerjim eksikti fotoğraf eklemek için. :)

      Sil
  5. ayyy sonuna çok güldüm ya üzgünüm ama güldüm valla .. sen o kadar uğraş dur oğlan hemen sıkılıversin :)
    bazı internet siteleri cidden çok başarılı hizmet veriyor şehrimin mağazasında bu başarıya sevindim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef şimdiki çocuklar kıymet bilmiyor. Oyuncağı aldırana kadar dil döküyor alınca da bir gün sonra unutuyor. :)

      Sil
  6. İşin ehline verilme işi devreye girmiş... Bizlerinde bilgilendşrdiğiniz için teşekkür ederim... Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müşteri hizmetleri müşteriyi üzmeden hizmetini tamamlıyor evet. :)

      Sil
  7. Sorunsuz alışveriş deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim. İnternette iş bilen sorunsuz firmalarla çalışmak en güzeli, diğerlerini silmek lazım.

    YanıtlaSil
  8. Yok çok beğendiler de şıpsevdi bu çocuklar. Aldırana kadar ağlıyorlar; alınca da yüzüne bakmıyorlar...

    YanıtlaSil
  9. Sayenizde yeni bir site öğrendim.. sagolun. Sizin için de sevindirici bir hizmet olmuş, ne iyi. elinize sağlık yazi icin 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oğlum üzülecekti tüm tatil boyu; o yüzden çok memnun kaldım bu yönlendirmeden ve yazmak istedim.

      Sil
  10. Hayatın içinden tecrübelerini paylaşmana hayranım abi 👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kişisel blog yazanlar için güzel bir alan çünkü Cem.

      Sil
  11. çok merak ettim, siteyi bir karıştırayım bakalım :)

    bu arada blogumda çekiliş var beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uğrayacağım en kısa sürede. Teşekkürler Büşra Hanım.

      Sil
  12. geçtiğimiz Aralıkta istanbula dönerken Bursada uğramıştık. oldukça büyük ve köklü bir müessese. 20 yıldır her geçişte uğrarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle, oldukça köklü bir işletme ve bunun yanında modernleşme süreçlerini de çok iyi yönetiyorlar.

      Sil
  13. Recep Bey yazınız da bloguma yer vermenize ayrıca mutlu oldum. Teşekkürler... Oyuncak konusunda araştırıp en uygun şekilde, üstelik karne hediyesi olarak istediğini almak çok daha makul bir tutum. Hem heyecanını yaşatmış oluyorsunuz, hem de sabretmeyi öğreniyor çocuklar. Bu siteye daha önce bakmamıştım şimdi bir göz atacağım, bilgilendirmeniz için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek efendim bir katkımız olduysa ne mutlu bizlere...

      Sil
  14. Özdilekteyim hizmetlerinin başarılı olması sevindirici. Bazen gerçekten de müşteri hizmetleri insanı çileden çıkarabiliyor. Bağlanması ayrı dert anlatması ayrı. Burası aklımızda bulunsun. İhtiyaç olursa, alışveriş ederiz. Teşekkürler bilgi için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim Gülhan Hanım. Size malzeme çıkartmayacak bir alışveriş deneyimi sunuyorlar. :)

      Sil
  15. Konuyla çok alakasız olacak ama sitemde tek soruluk bir anket paylaştım ana sayfada sağ tarafta hemen. Fikirlerinize önem veriyorum lütfen cevaplar mısınız? Siteme profil resmime tıklayıp ulaşabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim ^_^

    YanıtlaSil
  16. Özdilekteyim üzerinden henüz alışveriş deneyimim olmadı. Ülkemizde bazı e-ticaret grupları o denli özensiz çalışıyor ki, asabım bozulup günlerce beklememek için sizinki gibi gerçek müşteri deneyimlerini dikkatle takip ediyorum. Paylaştığınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de bloglarda en çok beğendiğim konulardan bir tanesi sizin de bahsettiğiniz gibi gerçek kullanıcı deneyimleri. O yüzden her blog yazarı konsepti el verdiği ölçüde bu konulara girmeli...

      Sil
  17. Evet üste de çıkabilirlerdi ancak yardımcı olmuşlar. Tebrik ediyorum kendilerini. Bilgilendirme için de teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  18. Benim market alışverişlerimi tercih ettiğim site :)

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!