475: Merkel'in Sarayı Bile Yokmuş!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
#BirYaşımaDahaGirdim etti 475!

Merkel, bildiğiniz üzere Almanya Lideri. Almanya Başbakanı yani Şansölyesi. Geçenlerde gördüğüm bir video beni oldukça şaşırttı. Angela Merkel'in bir sarayı bile yokmuş ya la! Saray demişken ana blog rehitu.com'da son yazdığım yazılardan birinde (Bir Diktatörün Sonu) saraylar üzerinden yaptığım bir kıyaslama ile Türkiye'yi, Çavuşesku döneminin Romanya'sı ile benzeştirdiğimden dolayı eleştiri yağmuruna tutulmuştum. Şimdi yine saraylı bir konu açıldı bakalım neler denilecek arkamdan! Silivri çok soğuk diyen bile oldu!



Yukarıdaki videoda gördüğünüz üzere Merkel bir apartmandan çıkıyor. Burası Merkel'in kocasıyla birlikte yaşadığı apartman. Almanya'daki adres sistemini bilmiyorum ancak Berlin'in Mitte ilçesinde (semtinde) Am Kupfergraben Caddesi üzerindeki 6 numaralı apartman sanırım burası. Sokak görüntüsünü de aşağıda bulabilirsiniz. 1832 yılında inşa edilmiş bir bina. Detaylar burada.



Videodaki görüntülerde Merkel, sabah evinden çıkıyor ve makam aracına biniyor. Yol ne araç trafiğine kapatılmış ne de yaya trafiğine. Saçma sapan bir koruma ordusu da yok etrafta. Araçlar da oldukça sade. Çakar bile yok. İki araç da birbirinin aynısı sadece plakaların sonu farklı.

"Eyyy Almanya! Eyyy Merkel! Senin daha sarayın bile yok; çıkmışsın bize ne anlatıyorsun! Biz her şeyi daha iyi biliriz! Almanya bizi kıskanıyor ya hu!"

Merkel'in kıskançlık bakışı ile yazımızı sonlandıralım bari.

merkel'in erdoğan'a bakışı





Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!