476: Türk Telekom'u Peşkeş Çekmişler!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
#BirYaşımaDahaGirdim etti 476!

Daha önce de benzer bir giriş yapmışımdır ancak bu siyâsîlerin bu fırıldaklığına tepkisiz de kalamıyorum. Evet artık şaşırmamak lâzım ancak ben hem onlar adına üzülüyorum, hem de şaşırıyorum! Üzülüyorum evet çünkü nasıl bir insan bu kadar kendini rezil edebilir; şaşırıyorum evet nasıl bir insan dün arkasından laf ettiği ile bugün can ciğer kuzu sarması olabilir?


Aşağıdaki videoda Türk Telekom'un özelleştirilmesini eleştiren cevval bir mitingini izleyeceksiniz Süleyman SOYLU'nun. O zamanlar hangi partideydi bilemeyeceğim çünkü rüzgar nereye savurursa o tarafa gidiyorlar. Şu an AKP tarafındalar ama yarın ne olacağını kendisi dâhil kimse bilemez! Şu an, tüm diğer AKPlilerin yaptığı gibi, her iki lafından biri "Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN" olan SOYLU, yıllar önce Türk Telekom'u peşkeş çektiniz diye aynı kişiye saydırıyormuş ve "Eğer tertemiz bir adamsam, eğer dürüst bir adamsam, arkamda bir tek kara leke olmadan karşınızda duruyorum; tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenden hesap sormazsam namerdim, namerdim!" diye miting meydanını inletmiş!


Süleyman SOYLU bu alanda ne ilk ne de tek ne de son olacak! Bunu aşırı partizanlara söylediğimizde savunulacak bir tarafı olmayan bu hareketi bile savunmuyorlar mı o da beni çok üzüyor ve yaşlandırıyor! :(

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Bu konuşmalar hafızamda canlı durduğu için bu adama itibar emiyorum. Birçok siyasetçi benzer şeyler yapıyor. Fakat bu denli çark edenleri hatırlamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiler de mi böyleydi acaba? Bu kadar da çark edilmez ki ya hu!

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!