Burcum Kova

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
26
Burçlara çok inanmam ancak boş yere ortaya atılmış olduğunu da düşünmem. Aslında şöyle diyeyim burçların belirli karakteristik özelliği olduğuna inanır ve düşünürüm ancak günlük, haftalık burç yorumları gibi bilgilere inanmam ve itibar da etmem. Mesela 16 Nisan 2019 günlük burç yorumlarındaki kova burcuna yazılanları farklı kaynaklardan aktarıyorum size:


Yeni Asır: Bugün kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler var ve işinize olan bağlılığınız, önemli noktaların oluşmasına neden oluyor.

Takvim: Mesleki konularda hitabet yeteneğinizin ön plana çıktığını göreceksiniz. Açıklanması gereken konu olduğunda çevrenizdeki kişiler sizi ön plana sürebilir. Kariyerindeki gelişmeler, kendine olan güvenini tazeleyecek. Onca emeğin boşa gitmediğini anlayacaksın. Bugün kendinizi farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var. İşinizle ilgili pozitif gelişmeler var ve işinize olan bağlılığınız, önemli noktaların oluşmasına neden oluyor.

Habertürk: Gün boyu geçici hazlara odaklanırsanız öfkeli tutumlar sergilersiniz. Kendinizi ve etrafı zorlamadan olayları akışında değerlendirirseniz yenilenme arzunuzu karşılayan imkanlar gelişebilir.

Ask Moyra: Sevgili Kova; biraz rahatlamaya ve kendine zaman ayırmaya ihtiyacın olabilir. Ortak kazançlar ve paylaşımlarla ilgili planlara yoğunlaşman, gelişmelerin lehine işlemesini sağlayabilir. Gün içinde duygusal konularda pürüzlerle karşılaşman, etrafındakilerle fikir ayrılığı yaşaman ve birtakım konuların zorla dayatılması mümkün.

İnsan Haber: Bugün geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayabilir ve duygularınızı denetlemekte zorluk çekebilirsiniz. Bu yüzden duygu ve düşünceleriniz arasında dikkatli bir hesap yapmalısınız. Duygularınızın fazla yoğun olmamasına dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkilere özenli davranmalısınız. Bazı endişeleriniz olabilir ancak kaygılarınızı sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. Arkadaşlarınız ile birlikte yapacağınız aktiviteler keyfinizi yerine getirecek.

TNN: Aile ortamınızı etkileyebilecek özel durumlar söz konusu olabilir. Bu konuda yol gösterici bir rol oynayabilir, herkes tarafından kabul görecek anlaşma koşullarını uygulayabilirsiniz. Karşı taraftan gelebilecek ikazlara da değer verin. Partnerinizin davranışlarınız konusundaki istekleri önemli. Arkadaşlarınızla yapacağınız görüşmeler sizi bir nebze olsun sıkıntılardan uzaklaştırabilir.

 Şöyle bir okuyorsunuz hepsi birbirinden farklı hatta bazı noktalarda zıt! O yüzden günlük - haftalık burç yorumlarına hiç önem vermem ben.

Kova burcu olanların ortak özelliklerini okuduğunuzda kendimi övdüğümü düşünebilirsiniz ancak hiç de öyle bir düşüncem yok.



  • Arkadaşları tarafından sevilen, sayılan bir kişilik (Sevenlerim, sayanlarım sağ olsun.)
  • Karşı koyulması zor (Ne anlamda acaba? Cazibeli biri de değilim de.)
  • İştahlı, yemek yemeyi seven (90kg olduk bu yüzden.)
  • İyi bir baba, iyi bir eş. (Kendim olduğum için demiyorum gerçekten öyleyim ve olmaya çalışıyorum.)
  • Akıllı, cesur (Eyvallah biraderim.)
  • Esnek ve yardımsever (Öyle derler.)
  • Sosyal yardımlaşma konularına eğilimli (Lâyık olmaya çalışıyorum.)
  • Güvenilir bir dost. (Bana güvenebilirsiniz.)
  • Dalgın ve hayalci (Herhalde öyleyim tam emin olamadım şimdi.)
  • İyi bir dert ortağı (Dert Anası kadar olmasa da idare ediyoruz.)
  • Herkesle dost! (Bu iyi bir özellik mi yoksa kötü mü anlayamadım.)
  • Hassas noktası: Sinir sistemi (Çok fena sinirlenirim hem de!)
  • Affedici (Hiç dayanamam hem de.)
  • Güçlü bir içgüdü ve altıncı his (Doğrudur.)
  • Özgürlüğüne düşkün (Katılmıyorum.)
  • Kendilerini başkalarının yerine koyabilme kabiliyeti (Bunu çok iyi yapıp abartırım üstüne üstlük.)
  • Aşırı korkusuzluk sonucu tehlikeli işler yapabilme (Henüz "Yusuf Yusuf" dedirten korkunç olaylar gelmedi başıma.)
  • Sürekli yeni planlar yapma (Tam ben!)
  • İlk adımları atarken kararsız (Cezasını da çekiyorum bazen.)
Sizin burcunuz nedir? Burçlara inanır mısınız? Burcunuzun karakteristik özelliklerini taşıyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.
Tags:

Yorum Gönder

26Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Bende öyle düşünüyorum, genel karakteristik özelliklerinin benzediğini... Çevremde aynı burç olanlarda benzer özellikler gözlemliyorum. Fakat aylık, haftalık vs. inancım yok dikkate de almıyorum.
    Bu arada bende Kova burcuyum. Genel özelliklerinin örtüştüğünü düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Özellikler seni anlatıyor kuzen 😊
    Bende yengeç burcuyum

    YanıtlaSil
  3. Bende senin gibi burçlara pek inanmam abi. Ama bazen okumuyor da değilim :) Bende ikizler burcuyum bu arada :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her gün, her sabah okuyan var mıdır acaba?

      Sil
    2. Bence mutlaka vardır abi :) Gerçi dışarıdan bakınca bize de her gün sabah bloga gelen yorumlara vb bakan var mıdır diyen oluyordur herhalde :)

      Sil
  4. Genel özellikler benziyor olabilir. Şu günlük fallara ne gülüyorum. Her gün saçma salak şeyler yazıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek tek yazmak için uğraşmıyorlardır da bence. Kalıplar belli. Biraz oradan biraz buradan hazır kalıpları birleştirip yorumlar yazıyorlar. :)

      Sil
  5. Burcunun özelliklerine kısa kısa yorumların Harika olmuş 😂

    YanıtlaSil
  6. Acikcasi hic inanmiyorum. Ama sosyal ortamda bazen rol yapiyorum:) e odun gibi yok inanmam yok şu bu diyince de itici olunuyor sanki:)
    Tüm kaynaklardan aktarmissiniz buyuk emek;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de haklısınız.

      Teşekkürler yorum için DemirLady...

      Sil
  7. Benim burcum da kova. Bilim insanlarının burçları genelde kova oluyormus. Zeki insanlarin kova burcu olmasını ilk duyduguduy sevinmiştim.

    YanıtlaSil
  8. Başak burcuyum. Hiç ilgilenmiyorum o işlerle. Ama ben de burçların ortaya boşu boşuna çıkmadığını düşünenlerdenim :)

    YanıtlaSil
  9. ben de günlük, haftalık, aylık burç yorumlarını çok dikkate almasam da astrolojiyi çok seviyorum, ikizler burcuyum kova ile de aynı gruptanız hava yani :D severim o yüzden kova burçlarını kova güzel bir burç herkesle anlaşır o yüzden de seveni sayanı çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimseye zararımız yok. Hava, su, toprak gibi grupları mı varmış. Duymuştum ama hiç detaylı bakmadım açıkçası. :)

      Sil
  10. Benim burcumda kova yazı dikkatimi çekti.

    YanıtlaSil
  11. Övünmek gibi olmasın ama benim burcum da kova. :) Kova burçları zeki olur derler. Bir de kova burçlarının özgürlüklerine düşkün oldukları çok popüler bir bilgidir. Her şeyden önce insan olmak gerekir!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olumlu özelliklerimiz daha çok olduğu için konuyla ilgili konuşup yazarken "övünmek gibi olmasın" ile giriş yapmak da hakkımız oluyor sanki. :)

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!