483: Mecburen 'Çaldılar' Dedim!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
4
#BirYaşımaDahaGirdim etti 483!


"Çaldılar" kelimesini artık hem normal hayatımızda hem de siyâsî arenada bol bol duyuyoruz. Son "çaldılar" muhabbeti İstanbul seçimleri için yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. 

Ne oldu da ben bu konuya şaşırdım ve buraya yazma gereği duydum; eminim bunu merak ediyorsunuz. Birincisi bir insan tüm insanlığın gözü önünde yalan söylediğini nasıl pişkin pişkin ifade eder ya hu? İnsanda hiç mi utanma, arlanma olmaz! Diğer bir konu ise sesimi duyuramadım diyor. Bu mümkün mü Allah aşkına? Türkiye'deki basının %80'i hatta daha fazlası emrinize amade; buna rağmen mi sesini duyuramayıp yalan dolana başvurdun. Yazıklar olsun!



Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? İsmail KÜÇÜKKAYA'nın Çalar Saat isimli programında dili çözülen Binali YILDIRIM başka gaflar da yaptı mı o yayında? İzleyen var mı?

Yorum Gönder

4Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Başka ülkede olsa yer yerinden oynardı, bu şahıs (adam demedim özellikle)sokağa çıkamazdı. Yüzüne tükürürlerdi - böyle deyince de bizi tehdit ediyorsunuz diyorlar hatırlarsanız - o zaman kimse demedi ki, evet tehdit ediyoruz tükürük de tehdit silahı! Tükürük tehdit silahı olarak kabul ediliyorsa tehdit ediyoruz tükürmekle insan ölür mü? Ya her şeyi okus pokus öyle çeviriyor, öyle yaygara yapıyorlar ki, hakikaten bunlarda ar, haya, utanma yok çünkü Allah'ları $, Euro, altın. Benim kemik erimem arttı, ağrılarımdan sabah uyanamıyorum maalesef izleyemiyorum...:( ama her akşam Fatih Portakal'ı kaçırmam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle geçmiş olsun Müjde Hanım. Umarım bir an evvel eski sağlığınıza kavuşursunuz. Siyasete babam girse söylediklerine inanmam. O derece güvenim yok politikacılara. Hepsinde yalan dolan gani.

      Sil
  2. Programın ismi de manidar. :)

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!