489: Merkel'in Hastalığı

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
#BirYaşımaDahaGirdim etti 489!


Angela Merkel hakkında daha önce bu blogda bir yazı paylaşmıştım. Merkel'in bir sarayının dahi olmadığından bahsedip mütevazı bir aile apartmanında yaşadığını yazmıştım. Okumak için buraya bir tık lütfen.

Merkel bugün tekrar tüm dünyada gündem oldu. Sebebi ise Ukrayna'nın yeni Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'i askerî törenle karşıladığı esnada istemsizce titremesi. Video şu aşağıda:



Videoda da gördüğünüz üzere Merkel değişik bir şekilde titriyor. Ben açıkçası böyle bir titreme görmedim. Benim bu titremeyi buraya konu etmemin sebebi ise biraz sonra paylaşacağım uçuk bilgiler. 
angela merkel

Telegram'da takip ettiğim kanallardan Akademi Dergisi bu titremeyi farklı bir şekilde yorumlamış. Uzun süreden beri dile getirdiği bir iddia vardı bu kanalın o da Angela Merkel'in, Hillary Clinton'un, Kraliçe Elizabeth'in vs. dünya siyasetine yön veren veya ünlü olan çoğu kişinin gerçek olmadığı ve yerlerine Gri Uzaylılar'ın geçtiği. İşte bu Griler'den Merkel'in yerine geçenin ise bugün arıza yaptığını yazdı kanal. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Doğru olabilir mi bu iddia?

Griler ile birlikte bir de Yeşiller var. Kanalın iddiasına göre Britney Spears, Hillary Clinton, Dove Cameron, Katty Perry, Lady Gaga, Shakira, Rihanna gibi ünlüler de çoktan öldürülmüş ve yerlerine Griler veya Yeşiller'in geçmiş. Kanalda bu iddialarını güçlendiren videolar da var.

Kanalda 24 Mart'ta (3 ay önce) yayımlanan bir yazıyı da sizlerle paylaşmak istiyorum:

"Bir iki sene içinde ölecekler

Kısa süre içinde dünya siyasetindeki pek çok kişi oyundan düşecek.

İngiltere Kraliçesi Elizabeth,
ABD Başkanı Trump,
Eski Başkan Barack Obama
Eski Başkan Hillary Clinton
Almanya Başbakanı Merkel ve daha onlarca önemli kişi birkaç sene içinde art arda ölecekler.

Aslında ölmeyecekler, geri çekilecekler. Çünkü hiçbiri gerçek değil. Çoktan hepsinin yerine geçildi. İçlerindeki Gri uzaylılar geri çekilirken dünyaya bu kişilerin öldüğü şeklinde numara oynanacak. Michael Jackson için bile bu numara oynanmıştı. Onun yerine çoktan geçmiş olan Gri uzaylı, dünyamızda bulunan yeraltı üslerinden birine gitti, dış beden ise çöp oldu.

Kısa süre içinde hepsi geri çekilecek, çünkü daha önceden epeyi ses getirmiştik ama son defasında Hillary Clinton üzerinden Gri uzaylıların ne haltlar çevirdiğini somut ispatlarla gözler önüne sermemiz, dünyada ve başka dünyalarda şok etkisi oluşturdu.

Dünyamızdaki Griler toplanıp kararlar aldılar. "Bundan sonra kimsenin yerine geçemeyiz. Bu kapı bize kapandı. En kısa zamanda yeni dengeler oluşturup bu kişileri geri çekip yerlerine dünya insanlarından olup bize çalışan kişileri getirmeliyiz" dediler.

Zaten arıza yapan sadece Hillary'nin yerine geçen dış beden değil, Kraliçe Elizabeth'in yerine geçen dahil pek çok dış beden hep arıza yapıp duruyor. Bunların arızaları genellikle yapay zekalarından kaynaklanıyor. Yapay zeka olmadan içine giren Grilerin bu dış bedenleri bu kadar kusursuz kullanmalarına ihtimal bile yok. Yapay zeka da çok karmaşık bir yükü, çok uzun süre ve hatasız şekilde kaldırmak zorunda... Bilim ve teknolojide bizden 10-15 bin sene ileride de olsalar, bu kadar zor yükün altından kalkan yapay zekaya sahip dış bedenler yapmayı her seferinde başaramıyorlar. Üstelik arıza yapınca hemen yenisini de yapamıyorlar. Özellikle yerine geçilen kişinin hafızasının sorunsuz şekilde yapay zekaya aktarılması çok sıkıntılı bir iş. Bu yük de içlerine giren Gri uzaylılara değil, dış bedenlerdeki yapay zekaya kalıyor. Bir insanın bütün bir ömür boyunca duyduğu, gördüğü, yaşadığı her şeyi gerçek bir insanın hafızasına aktarmak akıl kârı değil. Bu da gerçek bir insanın kaldırabileceği bir yük değil."
İnanması gerçekten güç iddialar öyle değil mi? Sizce mümkün mü? Siz daha önce duydunuz mu Griler ve Yeşiller'i?

Bu arada Telegram'da ben de yeni bir kanal oluşturdum. Takip etmek isterseniz lütfen buraya tıklayınız. Akademi Dergisi'ni takip etmek için ise buraya tıklayınız

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Youtube'da gördüğüm kişi veya kişilerse ben güvenmiyorum bu kişilere. Fitne çıkarmaya çalışan bir kanal gibi. Normalde bilindik mevzuları bile ne kadar çarpıttıklarını görüyoruz.

    Uzaylı meselesine gelince. Normalde uzaylıların varlığına inanan biriyim ama bu şekilde olacağını pek sanmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akademi Dergisi bir kişi mi yoksa ekip mi ben de bilmiyorum ancak dediğiniz gibi bazı konularda çok saçmalıyor/lar. Bu konuda haklılık payları olabilir çünkü yurt dışı menşeili kaynaklar da dile getiriyor bu konuları.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!