Büyüksün Komagene!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
41
Bu yazımda alttan alttan yeni açtığım blogun da reklamını yapacağım; şimdiden haberiniz olsun. Yani resmî bir ifadeyle "Bu blogda ürün yerleştirme yapılmaktadır." :)





Komagene ile Yemeksepeti'nin ortaklaşa düzenlediği kampanyaya muhakkak televizyonlarda denk gelmişsinizdir. Hangi kampanya imiş o diyorsanız hemen girin kampanyakurdu.rehitu.com adresine ve öğrenin kampanyanın detaylarını. :) Yeni açtığım KampanyaKurdu.rehitu'nun reklamı burada bitti. Sahibi biraz cimri de daha fazla reklama para ayırmadı; aramızda kalsın. Siz yine de tıklayın takipçisi olun garibanın. Yukarıdaki bannerı bile Facebook'ta Ali Hunter'ın başlattığı kampanya dahilinde bedavaya yaptırdı. (Bu arada siz de Ali Hunter'a ücretsiz banner yaptırmak istiyorsanız buraya tıklayınız.)

Şimdi gelelim Komagene'nin reklamına. Biz birkaç gün önce gece vakti evde otururken TV reklamlarında gördük şu Komagene kampanyasını ve canımız çekti. Hemen girdik Yemeksepeti.com'a ve verdik en yakın şubesinden siparişi. 

Kısa sürede sipariş bize ulaştı ancak bir anormallik vardı. Komagene Mega Dürüm'ün içinde sadece çiğ köfte vardı; garnitür olarak bomboştu. Adamları aradım "Siz sipariş ekranında seçmemişsiniz." dediler ki o anda tekrar sipariş vermeyi denedim gerçekten de malzeme seçimi diye bir bölüm vardı. "Haklısınız, kusura bakmayın" deyip kapattım.

Ben yandım eller yanmasın diye gittim Twitter'da şöyle cikcikledim:



Bu cikciklemem üzerine Komagene cevap yazdı ve "Malzeme seçimini es geçseniz bile dürümün Komagene standartlarında hazırlanması gerekir." deyip benden sipariş ve iletişim bilgilerimi istedi. Sonrasında şube bilgileri istenince ben "Eğer benim hatam yüzümden şubeye bir yaptırım uygulanacaksa kalsın vermeyeyim." dedim. Bundan sonra bu hataların önüne geçmek için gerekli denilince bilgiyi paylaştım ve akşam saati olmasına rağmen Komagene'nin Güney Marmara Bölge Sorumlusu aradı. Onunla da aynı şeyleri konuştuk. Şikayet dahi sayılmayan bir twitimden dolayı Komagene'nin bu şekilde aksiyon alması alkışı hak ediyor. Kriz yönetimi ve müşteri memnuniyeti denilince akla gelecek firmalardan bir tanesi.

Telefondaki bölge sorumlusu beyefendi aynı siparişi ücretsiz olarak tekrar göndermeyi teklif etti. Yanımda eşim de vardı ve "Hayır demem." deyince kabul ettik. Aslında benim attığım o twitte Yemeksepeti'ne bir önerim vardı ancak onlardan bir dönüş olmadı. Asıl onların dönüş yapmasını beklerdim. Ben malzeme seçimini es geçtim evet ama sipariş onaylama esnasında bir pop-up ile beni uyarabilirdi. Veya tam tersi tüm malzemeler baştan seçili olup istenilmeyenler sipariş veren tarafından çıkarılabilirdi.


Bu arada Komagene Mega Dürüm gerçekten efsane. Diğer çiğ köftecilerde yer almayan farklı mezeler ile harika bir tat ortaya çıkmış. Siz Komagene hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz çiğ köfteyi nasıl seversiniz? Acılı mı; acısız mı? 

Yorum Gönder

41Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Bol acılı çok iyi olur yanında ayran..

    YanıtlaSil
  2. Yeni blogunuz hayırlı olsun:)

    YanıtlaSil
  3. Hizmet standartları oluşturma seviyesinde ülke olarak henüz emekleme dönemindeyiz. Hizmet satan kurumların doğal olarak günün hangi saatinde olursa olsun, çözüm sürecini dikkate almaları gerekir. Sipariş alacak kadar açıksa, çözüm üretecek birimde servise hazır olmalıdır. 24 saat açık olan havalimanları gece çok geç diye hizmet vermekten kaçınmıyor sonuçta. Aynı mantık.

    Deneyiminizi paylaştığınız için ayrıca teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısınız Sn. Orman.

      Aynı mantığı ben kendi işimde de kuruyorum. Bölge sorumlusu olarak firmalar ziyaret ediyorum ancak bazen istemediğim şeyler de yaşıyorum. O firmanın aynısını kendi bölge sorumlularına yapıldığını düşünmesi gerekiyor. Empati eksik bir de bizde.

      Sil
  4. Akşam vakti bile aramışlar, ilgilenmişler ooo gerçekten etkilendim. Aferim onlara hakikaten alkışı hak etmişler. Benim çocuklar yani yeğenlerim bayılıyorlar ama ben hiç sevmiyorum, o yüzden hiç almıyorum mahallede var birkaç tane böyle çiğ köfteci. Ama yemek sepetinin dediğin gibi bir düzenleme yapması lazım mesela
    "Gerçekten içi boş bir dürüm mü istiyorsunuz?" filan diye sorabilir:)))
    Ücretsiz tekrar göndermeleri de bence çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Müjde Hanım; Yemeksepeti'nin sizin önerdiğiniz soruyu alıp koyması lâzım siteye. :)

      Sil
  5. En başında garnitürsüz çiğköfte yapmış olmaları enteresan ama tercih meselesi tabi, yeni çalışmanız hayırlı olsun teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. ilgilenmeleri çok iyi olmuş . Ama sizin de çabanız sayesinde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aslında Yemeksepeti'ne öneride bulunmuştum ama Komagene'nin konuya başka açıdan yaklaşması kalitelerini öne çıkardı.

      Sil
  7. Temanızı incelemeye gelmiştim en son kendimi yazıyı okuyor olarak buldum :)

    YanıtlaSil
  8. piki saoool :) bi de iyi neşelendim yanii :)

    YanıtlaSil
  9. Aslında bende yemek sepetinin dönüş yapmasını beklerdim. Ne de olsa nam salmış bir marka ya.

    YanıtlaSil
  10. Müşteri memnuniyetini ön planda tuttukları için alkışı hak ediyorlar. O zaman biz de "büyüksün komagene" diyelim :) Bu arada çiğ köfte bence kesinlikle acılı olmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acılı ben yiyemiyorum. Ülserim azıyor ve hıçkırmaya başlıyorum. Acısız veya az acılı tercihimdir benim.

      Sil
  11. Müşteri memnuniyeti açısından mükemmel bir davranışta bulunmuşlar, bravo!

    YanıtlaSil
  12. İnternetten yemek siparişi pek başvurduğumuz bir yol değil. Ama firmanın ciddiyeti takdire şayan. Aklımda olsun. Çokkkkk teşekkürler. Yeni blogunuz da hayırlı olsun bu arada 😊🤚

    YanıtlaSil
  13. Çok nadir tattığım bir lezzettir. Ondada temiz hijyenik ve lezzetlisini bulmak zor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komagene bu konuda da diğerlerine nazaran daha hassastır diye düşünüyorum. Baksanıza kendi koydukları bazı standartların dışına çıkılmasını kesinlikle istemiyorlar.

      Sil
  14. Ya ilgilenip gönül alınca sıkıntılar unutuluyor zaten. Böyle durumlarda genelde birçok firma müşteriyi suçlayıp üste çıkmaya çalıştığı için, komageneyi burada alkışlamak gerekir.

    YanıtlaSil
  15. Sosyal medyada marka yönetimi böyle yapılır işte. Helal olsun valla. Benim de canım şimdi çiğ köfte çekti :-)

    YanıtlaSil
  16. Komagene çiğ köftesini ben de çok seviyorum. Fast food türü şeyler kesinlikle yemem. Sağlıklı beslenme konusunda ciddi takıntılarım vardır.:) Fakat çiğ köfte sağlıksız bir ürün değil. Dolayısıyla fast food kategorisinde de görmüyorum kendisini. İnternetten sipariş verilirken böyle sorunlar oluyor. Dolayısıyla gözümün gördüğünü almayı tercih ediyorum. Sorunuza cevap vereyim, çiğ köfteyi tabii ki acılı severim. Hatta yanında verilen acı sosla birlikte mükemmel oluyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acı dertler beni yıkamıyor bir de acı soslu acılı çiğ köfte yiyorum diyorsunuz Gülhan Hanım. :)

      Sil
  17. Öncellikle hayırlı olsun sonra çift afiyet olsun. hakkınızı aramanızda çok güzel başarılar diliyorum

    YanıtlaSil
  18. Bir tane Suzuki araç düşün. Bu sucuların mini araçları olurdu ya eskiden.. İşte İstanbul Fındıkzade'de (hala duruyor mu bilmiyorum) böyle sabit ve araç içine bağdaş yaşayan bir abiden çiğköfte alırdık ama böyle kısır tarzı değil de ayan beyan etli çiğköfte. Esnaflığı da var.. Gidiyorsun yanına istiyorsun "dur bu partiden vermeyeyim evden gelecek" diyor bekliyorsun.. Hakikatten kabul edilebilir derecede güzel.. Yani bedava da verseler etsiz çiğköfteyi yiyemiyorum. Yani devlet de haklı. Et olayı biraz dikkat istiyor.. Şimdi bu çiğköfte yazısını görünce bir an aklıma geldi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hiç etli çiğ köfte yemedim abi. Et gerçekten çiğ mi oluyor onda? :)

      Sil
  19. Ben de Komagene hayranlarından biriyim, bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım kendisiyle. :) O ana kadar böyle bir çif köfte servisi olabileceğini tahmin bile etmezdim desem yeridir. :) Çiğ köfte manyağıyımdır ama acısız tercih edebiliyorum ne yazık ki, o bile acılı geliyor işin açıkçası, o yüzden yanında iki ayran bile kesmiyor çoğu zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çiğ köftede marka çok ama aynen sizin de dediğiniz gibi Komagene servisi ile öne çıkıyor.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!