100 Liralık Alışverişe Mini Cooper

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Özdilek'in 25 Nisan'da başlattığı kampanya yeni ilgimi çekti. Eskiden de kampanya kurdu idim ben ama dikkatimi çektiyse de hatırlamıyorum. Böyle olması daha iyi oldu aslında, bu tarz kampanyaların süresi çok uzun olduğu için ben çekiliş tarihini vs. unutuyordum. En azından şimdi biliyoruz ki kısa süre sonra katılımlar sonlanacak. 


25 Nisan'da başlayan kampanya 15 Ağustos saat 23.59'da sona eriyor. Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler Özdilek süpermarketleri ve mağazaları ile www.ozdilekteyim.com adresinden aynı gün içerisinde toplamda 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapmanız. Her 100 lira için bir çekiliş hakkı kazanırsınız. 15 Ağustos'ta sonlanan kampanyanın çekilişi 27 Ağustos'ta noter huzurunda Özdilek Kocaeli Avm'de yapılacak olup çekiliş sonucunda 5 kişiye Mini Cooper hediye edilecek. Bunlardan iki tanesi kırmızı renkli, bir tanesi metalik mavi renkli, bir tanesi metalik yeşil ve bir tanesi de metalik gri renkli. Piyasa değerleri ise muhtemelen Nisan rakamlarına göre 159.747,00 TL.

Şunun şurasında kalmış 15 gün, siz katılmayı düşünür müsünüz bu kampanyaya? Katıldınız diyelim hangi renk Mini Cooper'ın sizin olmasını istersiniz? Bu arada Mini Cooper'lar 5 kapı haberiniz olsun.

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!