492: Elektronik Sinek Kapanı

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
#BirYaşımaDahaGirdim etti 492!


Değişik icatları seviyorum. Bir Yaşıma Daha Girdim'de de böyle teknolojik gelişmeleri paylaşıyorum zaten. Çok abartı bir şey değil ancak akıllıca bir icat. USB kablo ile çalışan elektronik bir sinek kapanı. Bazen çıldırtacak duruma getiren sinekleri bu elektronik sinek kapanı ile yakalayıp onlara en az zarar vererek kurtulabilirsiniz. Buyurun izleyelim kapanı:


Sistem, davetkâr bir koku ile sinekleri kendisine çekiyor ve sineklerin kolayca fark edemeyeceği şeffaf bir kapanla da onları arkadaşlarının yanına gönderiyor. 2 gün önce dışarısı soğuk olunca bütün sinekler iç mekanlara doluşmuştu. İşte böyle durumlarda can kurtarıcı olabilir bu alet. 

Sinek kapanı gördüğünüz üzere sineklere zarar vermiyor. Sonrasında kapağını açıp tekrar doğaya salabilirsiniz. Evden uzakta salın da bir daha sizin eve gelmesinler. :) Yazıyı yazarken aklıma geldi; bu sineklerin ömrü ne kadardır diye ve hemen Google Amcama Sordum ve karasineklerin ömrünün 28 gün olduğunu öğrendim. 


Karasineğin ömrünü de öğrendik. Benim de aklıma başka yazacak bir şey gelmedi. O zaman yazıyı sonlandırma vaktidir. Takip etmeyi unutmayın!

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!