Çekilişle iPhone XS Sahibi Olun!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Para verip de alamayacağım(ız) bir telefon iPhone XS. Biz de acaba çekilişlerden bir şeyler kazanabilir miyiz diye araştırmalara başladık. Şu anda önüme çıkan iki çekiliş bilgisi oldu bu konuda. Bir tanesi Cimri.com'un diğeri ise Baymak Klima'nın çekiliş kampanyası.



Önce Cimri.com'un çekilişinden bahsedeyim çünkü onda hiç para harcamıyorsunuz kampanya katılımı için. Baymak'ta ise tahmin ettiğiniz üzere önce bir klima almanız gerekiyor.

Cimri.com'un çekilişine katılmak için Cimri'nin uygulamasını telefonunuza indirip uygulamadaki "Çekilişe Katıl" bölümünden bilgilerinizi paylaşarak kaydetmeniz yeterli. Cimri'nin uygulamasını indirmek için şuraya tıklayarak kampanya sayfasına gidebilirsiniz. Ama acele edin kampanya yarın gece (05.07.19) 23:59'da sonlanıyor. (Çaktırmayın yazıya başlamadan önce bakmamıştım tarihlere. Tam yazacağım sırada baktım ki kampanya 17.01.19'da başlamış ve 6 aydır zaten devam ediyormuş. Ne yapayım silemezdim yazdıklarımı.) :)

Kampanyanın sonucunda sadece 1 kişi şanslı olacak ve piyasa değeri 9.899,00₺ olan iPhone XS 64GB kazanacakmış. Cimri.com da gerçekten cimriymiş. İnsan 1 kişiye değil 10 kişiye verir ya hu! :) Çekiliş 12.07'de yapılacakmış ve sonuçlar da 17.07'de Birgün Gazetesi'nde ilan edilecekmiş.

Gelelim şimdi diğer kampanyamıza. Baymak'tan klima alıp montajını da yetkili servise yaptırırsanız size verilecek olan hizmet numarasını sisteme girerek kampanyaya katılabiliyorsunuz.


10 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında devam edecek olan kampanyanın sonunda yine yukarıdaki özelliklerde iPhone XS dağıtılacak ve tam da 25 kişiye. Çünkü burada önce belli bir para verip klima alacaksınız sonrasında da bu çekilişe katılacaksınız. 25 kişi olması normal yani. Çekiliş 21.08'de yapılacakmış. Sonuçları ise 23.08'de Posta Gazetesi'nde ilan edilecekmiş.

Evde klima yok ve ihtiyaç da var aslında ama şu an durumlar da çok müsait değil; bilemiyorum ne yapsam Altan?! Cimri'nin kampanyasına ise katıldım. İndirdim uygulamayı. Bakalım şans bize gülecek mi? Sizler de katılmayı düşünüyor musunuz bu kampanyalara?

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Tarihi geçti, şimdi mecbur bi klima almak zorunda kalacaz:)) Neyse yeni kampanyaları kaçırmamak için yazılarınızı zamanında okuyayım bundan sonra:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Hatırlatma kurmayı unutmayın. :)

      Şaka bir yana zaten anlık kampanyaları buradan paylaşamam ancak o konuda da Twitter adresimden paylaşımlar yapayım diye düşünüyorum.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!