Eklerce Millet'te Açılıyor

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Aslında başlığa "açılıyor" değil de "açıldı" yazmam lâzımdı çünkü ben şu an bu yazıyı girerken Şüheda Cd. üzerinde Eklerce'nin ilk şubesi açılıyor. İlk şubesi dedim çünkü Instagram üzerinden gönderilerine baktığım kadarıyla tek bir mekanla kalmayıp şubeler açarak devam etme vizyonları var. 

Eklerce'nin sitemize bıraktığı üstteki reklam ile hem Eklerce'den haberdâr oldum hem de 1,5 seneden fazladır yazmadığım Milletteyiz blogumu hatırladım. Bundan sonra daha fazla önem verip bu blogu canlandıracağım ve Millet Mahallesi'nin referans gösterdiği bir blog hâline getireceğim. 

Eklerce, Şüheda Cd. No: 39/F'de açılıyor. Normal çikolatalı ekler haricinde karamelli, çilekli, kivili olmak üzere değişik eklerleri var. Gidip tatmak gerekiyor. Evlere hızlı paket servisleri de varmış. Kendilerine 0552 540 31 21 No'lu telefondan ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca Facebook ve Instagram'da @_eklerce_ kullanıcı adıyla bulup takip edebilirsiniz.

Yiyip tadına baktıktan sonra da bir şeyler yazarız belki Eklerce hakkında. Allah iş rastlığı versin kendilerine. Mahallemiz yeni bir tada daha kavuştu. 

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!