Kurban Bayramı'nda Derin Dondurucunuz Uğur'dan

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2

Sabahleyin Alem FM'de Kafa Açan Uzman'ı dinlerken öğrendim ki Uğur Soğutma firması Instagram üzerinden düzenlediği yarışma ile derin dondurucu dağıtıyormuş. Umut BEZGİN programda anlatırken dili sürçtü ve 3 kişiye derin dondurucu veriyorlar demişti ama işin aslı öyle değilmiş. Yukarıdaki görselde de gördüğünüz üzere 1 kişiye derin dondurucu veriyorlar; 10 kişiye ise sürpriz hediyeler veriyorlarmış.


Yarışmaya katılım Instagram üzerinden yapılıyor. İlgili paylaşım da şöyle:




Keşke Umut BEZGİN'in dediği gibi 3 kişiye verselerdi şu derin dondurucudan. 3 kişi etiketlenme şartı olduğu için karıştırdı sanırım. Yapmanız gerekenler zaten ilgili paylaşımda belirtilmiş. Geç kalmayın 4 gün sonra bitiyor katılım.

Çekiliş sonucunda verilecek Uğur Derin Dondurucu'nun modeli UED 5218 DTK A++. Bu derin dondurucunun piyasa fiyatı 2.250,00₺. İhtiyacı olan birine çıkar umarım. Bana çıkarsa bendeki küçüğü ben de buradan birilerine hediye edeceğim.

Siz de katılır mısınız bu çekilişe? "Uğur Derin Dondurucu istiyorum, çünkü..." cümlesini nasıl tamamladınız veya tamamlardınız? Yeni kampanyalarda görüşmek üzere...

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Uğur Derin Dondurucu kaliteli, tavsiye edilir. Güzel bir kampanyaymış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her güzel kampanya gibi o da bitti ve ben hiçbir şey kazanamadım. :)

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!