Dünyanın İlk ve Tek Hamak Festivali Türkiye'de

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Evet yanlış duymadınız dünyanın ilk ve tek Hamak Festivali Türkiye'de, Bursa'da. Bursa'da yaşayan biri olarak reklamlarını görmüştüm. Bizlere çok uygun yerler değil ancak isteklileri çokmuş diye duydum. 2017'den beri her yıl düzenlenen festivalin bu sene 3. senesi ve şu saatlerde Bursa Balat Ormanı'nda devam ediyor. 



"Tembellik hakkınızı kullanın" temasıyla yola çıkan Hamak Festivali'nde konserler, atölyeler, oyunlar, +18 lounge area, gün batımı partileri, yazarlar, söyleşiler, müzik dinletileri, turnuvalar, hamak pazar ile yiyecek - içecek ve tasarım standları yer alıyor. Dün akşam Bülent ORTAÇGİL'in sahne aldığı festivalde bu akşam da Can GOX olacak.

Tembellik hakkınızı kullanmak iyi bir şey evet ama bunun da bir bedeli var. Tek gün 30,00₺, iki gün katılırsanız ise 50,00₺ ödemelisiniz (veya ödemeliydiniz.)

Çok sağlam sponsorları da olan festival bu şekilde yıllarca devam edeceğe benziyor. Hamak Festivali'ne sahip olduğumuz için övünmek mi gerekir; üzülmek mi gerekir bilemedim. :)

Bu yazımı okuyup da festivale katılanlar var ise yorum yapıp deneyimlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim. 

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Can Gox bence mükemmel müzik yapıyor sırf onun için gidilebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Can GOX'un farkında bile değildim. Bu blog yazısından sonra Youtube'da arattım ve dediğiniz gibi işinde oldukça iyiymiş.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!