Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri Başlıyor

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Yarın (5 Ağustos) itibariyle Bursa'da Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri başlıyor. 2 ay sürecek olan alışveriş günlerinin sonunda kampanyaya katılan anlaşmalı iş yerlerinden toplamda 100,00₺'lik her alışverişe bir çekiliş hakkı veriliyor. 2 aylık süre sonunda da çekilişle tam 10 kişiye Fiat Egea verilecektir. 2016'dan beri düzenlenen Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri bu sene 4. kez Bursalılar ve Bursa'yı ziyaret edenlerin ilgisini bekliyor.



Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın öncülüğünde gerçekleştirilen alışveriş günlerinin hediyeleri olan Fiat Egea'lar 10 Ekim'de saat 14:00'te BTSO'nun binasında noter huzurunda yapılacak çekilişle sahiplerini bulacak. 

Bursa'da yaşayan biri olarak ve bir kampanya kurdu olarak açıkçası ben de bu alışveriş günlerine katılacağım. Bu bölgedeki esnaftan alabileceğim bir şeyi başka bir yerden almam ki aslında bu bölgelerdeki fiyatlar AVM'lere ve diğer yerlere göre çok çok daha uygun. 


Çekiliş şartlarına baktım ancak 100,00₺'lik harcamanın aynı gün olma şartıyla ilgili bir ibare göremedim. Buradan da anlıyorum ki farklı günlerde 100,00₺ altı veya üstü alışverişler yapıp tek seferde kayıt noktasına götürüp işletirsek de çekilişe katılmaya hak kazanıyoruz. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.

Bursa'ya gelirseniz Ulu Camii etrafındaki çarşıları kapsayan bu alışveriş günlerine sizler de katılın. Belli mi olur belki size çıkar 10 Fiat Egea'dan biri. :) Alışveriş festivalinin websitesine gitmek için tıklayınız lütfen


Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!