497: Dışkısıyla Öğrenci Okutuyor!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
4
#BirYaşımaDahaGirdim etti 497!

Başlığı okuyunca siz de benim gibi afalladınız mı? Dışkı ile nasıl öğrenci okutulur ki? "Vay anasına ne b.klar var şu dünyada" dediğinizi duyar gibiyim. 

Şimdi efendim öğrenci okutan dışkının sahibi Ali BIDI. Kendisi tam bir iş insanı ve sporcu. Antalya Fuarcılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan BIDI aynı zamanda bir triatlon sporcusu ve Ironman (DemirAdam)


Ali BIDI çok uzun yıllardan beri vegan imiş. Yani hayvansal gıdaları kesinlikle tüketmiyormuş. Hayvansal gıdaları tüketmediği için de bağırsak florası yararlı bakteriler açısından oldukça zengin birisi imiş. Özel bir kliniğin talebi üzerine dışkısını inceleten BIDI, bu flora zenginliğini öğrenince kliniğin sahibi Dr. Didem KARAVELİOĞLU'nun talebiyle düzenli bir şekilde dışkısını bağışlamayı kabul etmiş.

Peki Didem Hanım bu dışkıyı neden kullanıyormuş ki diye bir soru da aklınıza geliyordur sanırım. Bu dışkılar bağırsak hastalarına, kronik kabızlara dışkı nakli yapılarak deva oluyormuş. Dışkı naklini ilk defa duydum açıkçası ve çok şaşırdım. Ali Bey'e bu nakilden dolayı bir ücret ödemeyi teklif eden klinik ise Ali Bey'in önerisi ile Ali Bey'e vereceği parayı öğrencilere burs olarak dağıtıyormuş. "B.ku bile para eden adam" olarak çevresinde ünlenen Ali Bey'e yurt dışından da talepler geliyormuş ancak ihtiyaç duymadığı için geri çeviriyormuş.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Daha önce duymuş muydunuz böyle bir şeyi?

Yorum Gönder

4Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!