Canga Hediyeler Dağıtıyor

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Eti Canga'yı tanırsınız. "Dağınık sevenlerin dağınık çikolatası" mottosuyla piyasaya sunulan bu çikolatayı ne zaman görsem veya duysam maskotu aklıma gelir. Eti Canga'nın maskotu bildiğiniz üzere bir goril. Bu gorilimiz de etrafını dağıtmakla meşhur. Ancak bu sefer gorilimiz etrafı değil de hediyeleri dağıtıyor. 


Çekiliş şartlarından önce Eti CANGA'nın dağıttığı hediyelere bir göz atalım.

* 2 kişiye Euro 2020 Final Maçı Seyahati ki toplamda 6.175,00₺'lik bir ödül. Londra'da bir gece konaklama, maç bileti ve transferler ile seyahat sigortası dâhil.

* 10 kişiye PS4 Pro 1 TB oyun konsolu. Değeri 3.127,00₺.

* 20 kişiye elektrikli Scooter. Markası UberScoot 250w S300. Bunun değeri ise 2.785,00₺.

* 30 kişiye ise DJI Tello Ryze Tech Tello Drone. Bu ürünün piyasa değeri ise 845,00₺.

Yukarıdaki hediyelerden birine sahip olmak için yapmanız gereken ise hemen en yakın markete gidip bir tane Eti Canga almak. Satın aldığınız Eti Canga'ların içindeki şifreyi 31.12.2019 tarihine kadar cangadagitiyor.com adresine göndermeniz gerekiyor.

Çekiliş 06.01.2020 tarihinde yapılacak ve çekiliş sonuçları ise aynı sitede ve Takvim Gazetesi'nde 09.01.2020 tarihinde yayımlanacak. Unutmayın ki bu tarz çekilişlerde hediye kazananlardan biri olursanız şifreli ürün ambalajını da ibraz etmek zorundasınız. O yüzden yediğiniz Eti Canga'ların ambalajlarını atmayınız.

Ben bu çekilişe katılırım arkadaş. Drone bari çıksa yeter. PS4 Pro olsa tadından yenmez tabii ki. Siz katılır mısınız peki bu çekilişe? Katılsanız hangi ödülün size çıkmasını istersiniz?

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!