Fransız Polisine Ayar Veren Türk

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
4
Haberlerde veya sosyal medyada görmüşsünüzdür. Fransa'da bir Türk, polis çevirmesine takılıyor. Muhtemelen tam oradan ayrılırken Fransız polisiyle diyalog ilerliyor ve döner ısmarlamayı teklif ediyor bizim Türk. Fransız polis ise Türklerin işletmelerinin hijyenik olmadığını söylüyor. Türk arkadaş herkesi aynı kefeye koymamasını söylüyor. Sonrasında olay Türkiye'nin nesi meşhura oradan da Fransa'nın nesi meşhura geliyor. Fransa denince akla gelen parfümlerin çıkış noktasını Fransız polise soruyor bilmiyorum cevabını alınca da bizim gururumuz Türk güzelce anlatıyor ancak duyduklarını hazmedemeyen Fransız polis durduk yere Türk şoförü tutuklamaya kalkışıyor. İzleyelim dinleyelim:



Aslında videoyu bir de Fransız polisinin anlamsız davranışını dikkate almadan yorumlamak lâzım. Bu adam Türk lokantalarının hijyenik olmadığını söylüyor demek ki Fransa'da böyle kötü bir şeyle anılıyoruz. Böyle durumları da bu blogda paylaşacağım ancak o paylaşımlarda "Her yerde Türk var!" sözünü negatif bir şekilde kullanacağım.

Fransa'da yaşayan veya Fransa ile bağı olan arkadaşlarımız bu konuda yorum yapabilir mi? Genel olarak Fransa'da kötü mü anılıyoruz? 

Yorum Gönder

4Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. valla polisin ırkçı olduğu ilk başta küçümseyerek konuşmasından belli, ben sanmıyorum ki hijyenik olmasın, çünkü oralarda bu şekilde hizmet verilmesine eminim izin verilmeyecektir. Türk beyefendiye de helal olsun nasılda güzel kapak yapmış. cevap veremeyince karşında polis var diyerek tutuklamaya çalışıyor. kendisi tuvaletleriniz meşhur diyerek adamı tahrik etmeye kalkarken iyyidi ama. hazımsızmış görmüş olduk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazımsız doğru bir tabirdi Elektrikçi Abi. :)

      Sil
  2. :)) başka anlama da geldi değil mi:)

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!