Note10'u Al, Araba Çekilişine Katıl!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Kampanya Kurdu'nu çok boşladığımı fark ettim. Aslında ben kurtluktan vazgeçmedim ve zaman zaman yakaladığım anlık kampanyaları değerlendirdim ancak hem buraya yazmaya vaktim olmadı hem de adı üstünde anlık kampanya idi benimkiler. Ekonomi durgun olunca firmalar sağlam kampanyalar da düzenlemiyor artık. Bunun içinde çekilişler, bedavalar, ücretsiz hizmetler de dâhil. 


Neyse ki hasret sona erdi. Hepsiburada'nın Samsung Türkiye ile ortaklaşa düzenlediği bir kampanya var. Kampanya kapsamında 6 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında hepsiburada.com internet sitesinde satıcısı Samsung Türkiye veya HepsiBurada olan mağazalardan Samsung Galaxy Note10 veya Note10+ alanlar arasında düzenlenecek çekilişle 1 kişiye 228.200,00 TL değerinde, BMW 118i Premium Line sıfır araç verilecek.


Aslında güzel kampanya. Katılım bir Magnum kampanyası gibi çok olmaz en azından ve çıkma oranı artar. Kampanyaya katılmak için satın almanız gereken telefonların fiyatlarına bakacak olursak Note10, 9.899,00₺; Note10+ ise 11.399,00₺. İkisinde de 1.000,00₺ alışveriş çeki ile Galaxy Buds Kulaklık hediye. Aralarındaki tek fark sanırım boyutu. Birisi 6.3" iken diğeri 6.8".

Olur da kampanyaya katılırsanız çekilişin 23.10.19'da yapılacağını hatırlatmak isterim. Çekiliş yapıldıktan sonra kazanan talihli 25.10.19'da Akşam Gazetesi'nde ilan edilecekmiş.

Ben aslında katılmak isterim bu çekilişe ancak hem yeni bir telefon ihtiyacım yok hem de yeni bir telefona 9.899,00₺ verecek gücüm yok. Katılanlara şimdiden bol şans diliyorum...

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!