Paçacı Hüsnü Çok Yakında Derya Caddesi'nde!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
3
Açıkçası 4,5 yıldır Bursa'da yaşayan biri olarak ilk defa duyuyorum Paçacı Hüsnü'yü. Yine bizim sitenin karşısına açılacağına dair bir afiş görünce hem bilgilenmek hem de bloga yazmak için araştırdım. Bir işletme hakkında herkes mi iyi şeyler yazar ya hu? Hem de bir gıda işletmesi burası? En meşhur restoranlarda bile olumsuz yorumlar görürsünüz ama Paçacı Hüsnü gerek Google'da gerek Facebook'ta gerekse Trip Advisor ile Zomato gibi platformlarda bile hep iyi yorumlar almış. 



Açıkçası 4,5 yıldır denk gelmediğime şaşırdım. Adını da hiç duymamıştım. Ne zamanki mahallemize geleceğine dair afiş gördüm; o zaman haberdâr oldum Paçacı Hüsnü'den. 

Paçacı Hüsnü tam Lokmanice'ın yan tarafına açılıyor. Lokmanice'ın diğer yanında da Gratis var. Tam çıkaramayanlar için onu da yazayım dedim. Paçacı Hüsnü'nün yan tarafı da Beko mağazası olacak. Bakalım hangisi önce açılacak; Paçacı mı yoksa Beko mu?

Paçacı Hüsnü 1961 yılından beri bu işle iştigal ediyormuş. Hakkında Türkiye'deki en iyi paçacı gibi yorumlar da var. Açıkçası bu yorumlar beni bir an evvel denemeye sevk ediyor. Son yorumlardan gördüğüm kadarıyla bir porsiyon çorba 18,00₺ civarındaymış. Derya Caddesi'nde kiraların yüksek olduğu göz önüne alınırsa acaba bir porsiyon çorba 20,00₺'nin üstüne çıkar mı? İçinde 150 - 200gr et olduğunu yazmış birisi ve o yüzden fiyatları normal demiş. Her şeyin bir ederi var. Kaliteli bir yemeğin de ucuz olması zaten beklenmez. 

Paçacı Hüsnü, Millet Mahallesi'ne hayırlı olsun. Acaba tutar mı? Eğer anlattıkları gibi ise özel müdâvimleri olan bir işletme imiş. O yüzden tutar ve caddeye katma değer sağlar diye düşünüyorum. Caddeye gelene kadar bekleyemem sanırım ve direkt gider denerim ben sanki. :)

Yorum Gönder

3Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. mahalleye hayırlı olsun yiyenlere afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
  2. Yıllardır müdavimiyim çok yerde içtim ülkemizde en iyi 3 e girer

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!